Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

KYLUCK - choinki zapachowe AUDI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Doszły wczoraj, nieźle dają :naughty: Dzieki

Opublikowano

Kanal ja podobnie jak ty czekam czekam i nic. Powoli tracę cierpliwość.

Opublikowano

Kanal ja podobnie jak ty czekam czekam i nic. Powoli tracę cierpliwość.

ja takze czekam...

Opublikowano

u mnie tez już pachnie i wygląda:) Dzięki

Opublikowano

doszly i do mnie :good:

Opublikowano

no to 'kyluck' zweryfikuj swoją listę komu wysłałeś te zapachy bo ja też nic nie otrzymałem a wpłaciłem kasę. może wysłałeś komuś innemu :mysli:

jak możesz to sprawdz komu wysyłałeś i uspokój tych którzy nie otrzymali a wpłacali Ci pieniądze że zapachy wysłałeś lub że wyślesz bo ja już nie wiem co dalej, CZEKAM :confused4:

Opublikowano

wysłałęm wszystkim tym którzy mi wysłali swoje dane do wysyłki... Poczta polska wali w chu...A nikogo nie ominąłem raczej bo czujnie to wszystko sprawdzałem

Opublikowano

wysłałęm wszystkim tym którzy mi wysłali swoje dane do wysyłki... Poczta polska wali w chu...A nikogo nie ominąłem raczej bo czujnie to wszystko sprawdzałem

wysli mi info na PW na jaki adres wyslales do mnie...??!! PILNIE

jestem w tygodniu w Kielcach to sobie odbiore !!

Opublikowano
  • Autor

Ja dane do wysylki wyslalem Ci na GG podczas Naszej rozmowy - mowiles ze adresujesz list moj wiec rozumiem ze nie zapomniales o mnie. Czekam do polowy przyszlego tygodnia, pozniej przyjdzie mi zamowic jeszcze raz skoro masz je na stanie ale wtedy prosilbym wyslac listem poleconym a najlepiej paczka za pobraniem.

Troche zamieszanie wyszlo z tymi choinkami skoro niektorzy nie wplacili kasy a pachnie im w aucie a Ci ktorzy zaplacili dalej jezdza ze swoim starym zapachem.

Opublikowano

Ok doszły.

Piszę sie na nastepna ture, jak tylko dopracujesz info o wpłatach i info o wysyłkach.

Opublikowano

po co ta panika, jak większość otrzymała zapachy to pewnie dojdą i do reszty. Myślę, że nikt tu nie chce nikogo oszukać. Pozdrawiam.

Opublikowano
  • Autor

po co ta panika, jak większość otrzymała zapachy to pewnie dojdą i do reszty. Myślę, że nikt tu nie chce nikogo oszukać. Pozdrawiam.

Ja nie mowie o oszukiwaniu tylko o tym że zwykle listy ida dlugo a czasem nie dochodza wcale - nastepnym razem wole zaplacic wiecej PLN za wysylke i towar miec na pewno w domu a nie codziennie zagladac do skrzynki.

Opublikowano

Spokojnie poczta jest troszke zawieszona w polsce...Muszą wszystkim dojść wysłałem 39 listów w tym jeden do irlandi...

Opublikowano

Ok dostalem nareszcie :disgust: ale powiem tak do zapachu czarnej choinki to troche brakuje no ale fajnie przynajmniej wyglada.

Opublikowano

kolego kyluck a do mnie wyslaleś? Do dnia dzisiejszego nie otrzymałem żadnych zapachów i zaczyna mnie wk..ać ta sprawa. Jestem konkretnym gościem o czym świadczy fakt że jak tylko podałeś dane do przelewu kasę od razu przelałem na Twoje konto, z Twojej jednak strony o konkretach mówić nie można. Mnie nie rajcują żadne opowiastki typu ,,sory ale miałem problemy", itp. Albo podejmuje się jakieś roboty, biznesu, interesu i robię to jak się należy albo daje sobie z tym spokój. Nie wiem jak inni forumowicze (mam tu namyśli tych co jeszcze czekają na zapach) ale ja tracę cierpliwość, wiarę a przede wszystkim zaufanie do Ciebie. Wiec czekam na konkret od ciebie czy posłałeś mi zapachy czy też nie? Jeśli do tej pory nie to już ich nie chce i czekam na zwrot kasy. Dodam tylko że jeden z forumowiczów prowadził sprzedaż nalepek typu ,,dziecko w samochodzie" od momentu jak zapisałem się na listę chętnych do dostarczenia mi przez listonosza koperty z nalepką upłynęło 1,5 tygodnia, z czego tydzień to był czas na zapisy na forum. Chłop który to sprzedawał w 100-tu procentach wywiązał się ze swojego zadania, zna się na interesach. Z takimi ludźmi aż chce się robić interesy :hi:. Sorki że zapomniałem nick tego kolegi ale każdy wie o kim mowa. Puki co o Tobie nie można tego powiedzieć i takie jest moje zdanie.

Opublikowano

Dodam tylko że jeden z forumowiczów prowadził sprzedaż nalepek typu ,,dziecko w samochodzie" od momentu jak zapisałem się na listę chętnych do dostarczenia mi przez listonosza koperty z nalepką upłynęło 1,5 tygodnia, z czego tydzień to był czas na zapisy na forum. Chłop który to sprzedawał w 100-tu procentach wywiązał się ze swojego zadania, zna się na interesach. Z takimi ludźmi aż chce się robić interesy :hi:. Sorki że zapomniałem nick tego kolegi ale każdy wie o kim mowa. Puki co o Tobie nie można tego powiedzieć i takie jest moje zdanie.

Piszesz o koledze "addassko" i wszystko co napisałeś to prawda no może trzeba dodać że on na tym nawet na dobrego browara nie zarabiał :hi:

Opublikowano

dokładnie tak chodzi mi o kolegę addassko :good:

Opublikowano

powiem tak do zapachu czarnej choinki to troche brakuje.

Zgadzam się z kolegą.

Opublikowano

dokładnie tak chodzi mi o kolegę addassko :good:

koledzy bardzo milo bylo mi to przeczytac :):):)

niestety sam teraz jestem w sytuacji jak koledzy - nie otrzymalem do dzisiejszego dnia zadnego zapachu :(

kase tak jak Adriano007 wplacilem od razu na konto kyluck`a i niestety na tym sprawa dla mnei sie zakonczyla !!

P O R A Ż K A

Opublikowano

Panowie wanilia po tygodniu przestaje pachnieć :confused4: