ZAPi Opublikowano 20 Czerwca 2011 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Pytanie odnosnie foteli mam b6 z fotelami sline w pólskórze i chciałbym zapytac czy mozna do nich domontować schowki pod siedzeniem wysuwane pod nogi pasazera i kierowcy z przodu bo widziałem gdzies na zdjeciach tez takie fotele i jestem ciekaw czy takie szulfadki mozna osobno gdzies dokupić ?? czy orientuje sie ktoś ??
wrclaguna Opublikowano 20 Czerwca 2011 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Mozna dokupic i dolozyc tylko troche to kosztuje
ZAPi Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 a orientujesz sie moze ile jedna sztuka kosztuje, wystarczyłbymi schowek pod fotelem pasazera moze posiadasz jakies nr fabryczy tego duzo pracy jest przy tym aby to dołozyć?? dzięki za odp
Cuber Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 a orientujesz sie moze ile jedna sztuka kosztuje, wystarczyłbymi schowek pod fotelem pasazera moze posiadasz jakies nr fabryczy tego duzo pracy jest przy tym aby to dołozyć?? dzięki za odp użyj opcji szukaj a znajdziesz odpowiedź na forum , jest temat o tych schowkach
Edzio Opublikowano 24 Czerwca 2011 Opublikowano 24 Czerwca 2011 witajcie, mam pytanie czy już ktoś wsadzał siedzenia s-line z b7 do b5 ?
Rekomendowane odpowiedzi