Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam serdecznie jak w temacie:)

posiadam wersje classic 80 gb i się zastanawiam czy jej nie sprzedać i nie kupić slim,

odrazu zaznaczę że kosola używana tylko w domu, miejsca na dysku starcza, i nie mam najmniejszych problemów z konsolką, tak liczyłem że musiał bym dopłacic 4 stówki, tylko czy to ma sens hmm

Opublikowano

Jeśli będziesz chciał zostawiać ps3 na długie godziny grania (np. GT5 czego jestem przykładem :decayed:) to radzę kupić slima ponieważ ma lepsze chłodzenie, już kilku osobom się spaliła ta większa i starsza wersja PS3.

Opublikowano

szczerze raz zapomniałem wyłączyć konsole i z 28 godzin chodziła ale nic się nie stało:)

Opublikowano

szczerze raz zapomniałem wyłączyć konsole i z 28 godzin chodziła ale nic się nie stało:)

Mi chodziła ostatnio od poniedziałku od 16:00 do piątku 19:30 (dzień i noc non stop) jak kończyłem ostatni 24h wyścig, nie pojawiła się aktualizacja co do save'owania wyścigów wytrzymałościowych to odpaliłem :decayed:

Jak teraz wyliczyłem to chodziła 100h bez pół godziny :decayed:

Opublikowano

Wiecie ile PS wpieprza pradu? :decayed:

Opublikowano

Wiecie ile PS wpieprza pradu? :decayed:

Nie :decayed:

Faktycznie bo za ostatni miesiąc przyszło 200 zł za prąd :wallbash::decayed:

Opublikowano

wow a masz slima?

Opublikowano

Tak dlatego piszę o tym :)

hhacek kiedyś pisał że mu przez 10 dni chodziła ale nie wiem czy non stop bez wyłączania jak robił B-spec w GT5 i też nie wiem czy ma slima czy starą :mysli:

Ważne też wiadomo aby nic nie blokowało z tyłu odprowadzania powietrza ps3 żeby mogła normalnie "oddychać".

Opublikowano

Moje zdanie jest takie że raczej nie ma sensu zmieniać konsoli na slima... bo po co???? Zapewnij tylko dopływ powietrza i gra muzyka.

Jak trafiłeś na dobra sztuke to bedzie chodzić latami i bedzie OK a jak masz pecha to sie może zdupić w wielu powodów.

Opublikowano

PS3 classic to jest kawał dobrego designu. Doceń jak pięknie ona jest zaprojektowana i wykonana. W końcu oznaczała kolejny kamień milowy w historii konsol.

PS3 slim designem nie dorasta starszej siostrze do pięt. Przeprojektowano konsolę w taki sposób aby była jak najtańsza w produkcji i żeby jeszcze bardziej spenetrować rynek. Argumenty o mniejszym grzaniu czy mniejszej konsumpcji energii można włożyć między bajki. W końcu jakoś musieli "zachęcić" ludzi do wymiany starej konsoli na nową.

W życiu nie zamieniłbym swojej PS3 classic na slima. Jedyne o czym możesz pomyśleć to wymiana dysku na większy. Ja w swojej wymieniłem na 500GB :naughty:

Opublikowano

Tylko po nowym sofcie nie zmienisz Dysku na większy

Niezły wałek zrobili :naughty:

Opublikowano

mi tam 80 styknie w sumie narazie nie skupaiłem sie by trzymac tam muze:) a moja konsolka daje rade wiec chyba nie ebde jej zmienial jednak:)

Opublikowano

mi tam 80 styknie w sumie narazie nie skupaiłem sie by trzymac tam muze:) a moja konsolka daje rade wiec chyba nie ebde jej zmienial jednak:)

No to po uj do jasnego wacława tyle naspamowaliśmy tutaj :bicz::polew::decayed:

A tak na serio jak byś miał np kolegę czy kogoś z rodziny kto chce kupić ps3 to wtedy możesz tak zrobić, sprzedać jej w dobrych pieniądzach a ty sobie wtedy kupisz nowszy model i obie strony będą zadowolone.

:hi:

Opublikowano

hmm bo chcialem poznac wasza opinie :naughty: jak chcesz to zamknij temat kaine problem, a temat leży w odpowiednim dziale to wiesz:)

Opublikowano

kup iksboksa :bag:

Opublikowano
:polew: :polew: nie da rady tylko PS jest słuszną konsola:)
Opublikowano

dorośniesz troche to zmądrzejesz :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

dorośniesz troche to zmądrzejesz :kox: :kox: :kox:

Nie wkręcaj chłopaka :gwizdanie:

Każdy tutaj powie, że jak miałeś PS3 to byłeś równy chłopaczyna.. Ale Paulina dała Ci ultimatum, no i sprzedałeś PS3 i kupiłeś marne padło, na które narzekasz mi przez telefon przy każdej okazji.. :disgust:

Ja Ci już obiecałem, że pojedziemy razem i kupimy Ps3. A bezwartościowego twojego Xboxa puścimy z dymem na balkonie. :good:

Więc luzik moskal - zero frustracji, niedługo znowu będziesz miał PS3. :wink4:

Dobra.. W temacie nie ma co się rozpizywać.. więc zamykam :hi:

Ps.

Ps3 rządzi. Zawsze tak twierdziłem, no ale wiesz.. Mam teraz Xkloca i co mam zrobić..

Żeby zachować twarz muszę utrzymywać, że jest fifarafa.. :bag:

Z resztą.. Teraz to już takie granie srania, na czarnych padach to była sieczka.. :wink4:

:decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...