bobas3000 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Przedstawiam wam moją małą ... Audica na wyposażeniu posiada: -ABS -El. Szyby przód -El. + grzane lustra -Climatronic -El. Szyberdach -Komputer pokładowy - i wiele innych ... Moją dziewczynkę zakupiłem niedawno. Po zakupie wymieniłem w niej 2 lewe górne wahacze + środkowy wydech. Ogólnie jest w dobrym stanie. Wg. mnie ładnie się prezentuje. Nic specjalnego ... Zwyczajna czwóreczka W planie mam zmianę kierownicy oraz zmianę Radia
pepik Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Na tych zdjęciach za dużo nie widać
DiAMOND Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Zdjęcia są albo lekko przerobione lub po prostu takie wyszły (ciemne) zmień lampy tylne najlepiej poliftowy i również przednie lampy na Depo od razu ładnie będzie się prezentował aha i mała drobnostka zmień boczne kierunki na białe
EvilGucio Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Ładny egzemplarz, no i ten FIS Będę musiał sobie taki w końcu sprawić To wymieniałeś cały licznik? Czy jednak da radę ''gołego'' FiS'a wmontować? Mam dziwne wrażenie, że każda A4 którą widzę, jest ładniejsza od mojej
pepik Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Mam dziwne wrażenie, że każda A4 którą widzę, jest ładniejsza od mojej Bo każda jest piękna
bobas3000 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Zdjęcia są albo lekko przerobione lub po prostu takie wyszły (ciemne) zmień lampy tylne najlepiej poliftowy i również przednie lampy na Depo od razu ładnie będzie się prezentował aha i mała drobnostka zmień boczne kierunki na białe Aha ... Czyli teraz się brzydko prezentuje ? Przednich lamp nie zamierzam zmieniac, tylne wymienie w najbliższym czasie, nad kierunkami się też poważnie zastanowie Chcę, aby to Audi pozostało serią, bez zbędnego tuningu, aczkolwiek drobne modernizacje akceptuję [br]Dopisany: 26 Kwiecień 2011, 23:46_________________________________________________ Ładny egzemplarz, no i ten FIS Będę musiał sobie taki w końcu sprawić To wymieniałeś cały licznik? Czy jednak da radę ''gołego'' FiS'a wmontować? Mam dziwne wrażenie, że każda A4 którą widzę, jest ładniejsza od mojej Hehe. Cudze chwalicie swego nie znacie :> Yy, piszącz FIS masz na myśli te dodatkowe wskaźniki ( Napięcie akumulatora itp.) czy komputer ?
johnnythebest Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Zapewne miał na myśli komputer
EvilGucio Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Tak chodziło mi oczywiście o komputer, świetnie to pasuje . Tylko jak wygląda taka wymiana bo pewnie trzeba cały licznik wsadzić a co z przyciskami do sterowania kompem na manetce? Ją też trzeba zmienić tylko co z podłączeniem, no ale skoro tyle osób pakuje sobie taki licznik to jakoś bardzo skomplikowane to nie może być
bobas3000 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Ogólnie to ja kupiłem moją z Tym komputerem. Nie wiem jak wygląda wymiana takiego czegoś
Rekomendowane odpowiedzi