Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

dziki dzik ;D hehe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[glow=red]dziki dzik hehehe ;D[/glow]

e2bf72c4a353ffdb.jpg

84f4862fa003574d.jpg

Opublikowano

fajnie, ze dziki, tylko czy ladny? daj fotki :)

Opublikowano

Wlasnie, bo niewiadomo o co chodzi :roll:

Opublikowano

juz chyba sa bo sie zamotalem troche... sorry ;]

Opublikowano

fajny zawias i ładnie wypucowany :wink:

Opublikowano

Kolorek prawie jak Kunia ladna

a co do Dzikow to myslalem ze sa tylko w Warszawie :lol:

Opublikowano

Piękny Wóz Strażacki :wink: Gratki

Opublikowano

Jaki to zawiasik ??

-60/-40 ??

Opublikowano

fajna furka :wink: tylko szkoda ze nie tdi :razz:

Opublikowano

Ładna, ale wieksze fele potrzebne ... :wink:

Opublikowano

extra zawias! :shock: przod przydaloby sie jeszcze 10 mm obnizyc, zeby siedzial na wysokosci tylu ale i tak jest super. i ten ognisty kolorek... :twisted:

Opublikowano

jak dla mnie WYPASIK :mrgreen:

z miesiąc temu miałem okazje sprowadzenia A4 z Niemiec w takim kolorze,tylko ze tamta sie tak nie prezentowała jak twoja niunia

Opublikowano
extra zawias! :shock: przod przydaloby sie jeszcze 10 mm obnizyc, zeby siedzial na wysokosci tylu ale i tak jest super. i ten ognisty kolorek... :twisted:

:sad: nie da rady bardziej znizyc bo niunia i tak juz po wymianie miski olejowej jest --- wrocław...--- :neutral:

Opublikowano

ładnie się prezentuje :cool: a jak się jeździ po naszych drogach :?:

Opublikowano

Uch ale gleba ale nie ma co z charakterkiem

Opublikowano
ładnie się prezentuje :cool: a jak się jeździ po naszych drogach :?:

jak napisalem wczesniej w mojej niuni wymienilem juz miske olejowa --450zł--

oraz zamowilem rozpórki na przod i tył bo niestety "buda" nie wytrzymuje tego zawieszenia i juz mi zaczela nadpękać ścianka grodziowa... ale da sie uratować :grin:

p.s. przy tym zawieszeniu jeżdżąc po naszych drogach nie ma bata żeby jeździć na innych oponach niż 205x55x16 i alu jakies fest wytrzymale(trza wysrodkowac miedzy ładne a wytrzymałe - chyba ze ktos ma ze 4000zł na alu) xxx i naprawde nikt mi nie wmowi ze na nizszym profilu albo na szerszej oponie lepsze wlasciwosci jezdne beda-- moze tylko ladniej wygladac ale jezdzic lepiej nie bedzie 1.8 125km xxx

Opublikowano

elMatadore, 16 sa zdecydowanie za male i szczerze wolalbym trochu zmiekczyc zawias i wsadzic 17..np 215/45 R17- . co do pekania scianki grodziowej to najpierw posprawdzalbym jak auto bylo walone, a pozniej obwinial zawias ;) rozporka tak czy siak zwieksza sztywnosc nadwozia (przez co zdecydowanie poprawia precyzje prowadzenia i wlasciwosci trakcyjne) wiec zakladaj :)

Opublikowano
elMatadore, 16 sa zdecydowanie za male i szczerze wolalbym trochu zmiekczyc zawias i wsadzic 17..np 215/45 R17- . co do pekania scianki grodziowej to najpierw posprawdzalbym jak auto bylo walone, a pozniej obwinial zawias ;):)

auto nie bylo walone mozesz mi wierzyc(b.dokladnie sprawdzone) a jak napewno doskonale wiesz scianka grodziowa jest wykonana z aluminium jak wiekszosc auta i jest bardzo podatna na naprezenia wiec rozporka usztywnia mi auto i przejmuje je! a co do rozmiaru felg i opon to masz racje ale czy wytrzymaja wroclaw...?

Opublikowano

krakow i slask 17'' wytrzymuja bez problemu...naprawde nie ma wielkiej roznicy w porownaniu do 15''

Opublikowano

U mnie wytrzymuja na 17'' i to na seryjnym zawieszeniu, o takim zawieszeniu to ja nawet nie mysle do Wroclawia :mrgreen: Wrzucilbys 17" i troche podniosl ....