TOM22 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Witam mam problem. Którędy przeprowadzić przewód plusowy od aku do wzmacniacza,mianowicie czy jest jakiś otwór lub ewentualnie którędy wy puściliście przewód ja nie mam zielonego pojęcia z góry dzięki!!! chodzi mi tylko oto jak przedostać przewód z komory silnika do kabiny
Krycha Opublikowano 5 Stycznia 2008 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Przez puszkę od komputera. Odkręcasz pokrywę pod maską i tam widać prześwit do kabiny. Spokojnie można tamtędy puścić kabel.
TOM22 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2008 dzięki froger34!! kurde a ja sie tyle naszukałem acha chodzi ci o tą skrzynkę od kąpa i dokładniej mam ją całą wymontować czy tylko tą górną pokrywke ??
Krycha Opublikowano 5 Stycznia 2008 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Górną pokrywę odkręć. Zrób mały rowek w dolnej części pokrywy(pilnikiem)tak by kabel się schował idealnie w tym rowku. Ewentualnie możesz to zasilikonować by było szczelne. Potem załóż górną pokrywę i skręć wszystko mocno. Ten rowek i szczelne zamknięcie tej obudowy jest ważne bo jak dostanie się wilgoć do środka to mogą być problemy z komputerem a także może Ci woda do środka wpadać bo były i takie przypadki.
Rekomendowane odpowiedzi