MICKY74 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Witam! Mam problem z otwarciem drzwi z pilota...w sumie, z obu pilotów... Czasem raz w tygodniu, czasem rzadziej, a czasem 3 razy w ciągu dnia pilot mój nie działa... Oczywiście powymieniałem baterie w obu pilotach ...nic się nie zmieniło ... Nie pomaga też próba synchronizacji, czasem muszę 3-5 razy przekręcać zapłon, żeby zadziałało ... Potem czasem parę dni działa, a czasem następne wejście i znów nie .... Może ktoś z Was zna rozwiązanie.... Pozdrawiam
wrclaguna Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Jak przuczyles piloty to wydaje sie mi ze cos nie halo z Modulem Komfortu sie dzieje Miales jakies bledy ?
domjenick Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 jeśli moduł byłby sprawny-to jedyną opcja może być przerwa w dostawie prądu do modułu-tak ,czy inaczej-jak Laguna napisał-vag i sprawdzenie błędów
MICKY74 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2011 jeśli moduł byłby sprawny-to jedyną opcja może być przerwa w dostawie prądu do modułu-tak ,czy inaczej-jak Laguna napisał-vag i sprawdzenie błędów Sprawdzone vagiem - żadnych błędów nie pokazuje ...
MICKY74 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Chyba będę musiał wypożyczyć od kogoś drugiego pilota na jakiś czas.... bo na dwóch moich dzieje się tak samo .....
MICKY74 Opublikowano 18 Maja 2011 Autor Opublikowano 18 Maja 2011 A może spróbować zaadoptować od nowa kluczyki VAgiem? .... http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=118984.0;highlight=adaptacja+kluczyka[br]Dopisany: 18 Maj 2011, 15:14_________________________________________________ moduł suchy? hm... nie sprawdzałem ...sprawdzę...chodzi zapewne o moduł komfortu?
domjenick Opublikowano 18 Maja 2011 Opublikowano 18 Maja 2011 A może spróbować zaadoptować od nowa kluczyki VAgiem? .... http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=118984.0;highlight=adaptacja+kluczyka a próbowałeś tej metody,że ją polecasz?
MICKY74 Opublikowano 19 Maja 2011 Autor Opublikowano 19 Maja 2011 A może spróbować zaadoptować od nowa kluczyki VAgiem? .... http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=118984.0;highlight=adaptacja+kluczyka a próbowałeś tej metody,że ją polecasz? Nie polecam, tylko pytam... znalazłem ją na forum i się nią zainteresowałem ...
domjenick Opublikowano 19 Maja 2011 Opublikowano 19 Maja 2011 w procedurze Adako jest błąd- nie można wpisać wszystkich pilotów jednocześnie-tylko każdy z osobna ...W polu "Nowa wartość" wpisz łączną ilość pilotów (max. 4) jakie chcesz dopasować do sterownika (łącznie z działającymi już pilotami) ... jeśli wpiszesz wartość 4-nie wpiszesz do pamięci 4 pilotów,tylko jednego na pozycji nr 4
MICKY74 Opublikowano 19 Maja 2011 Autor Opublikowano 19 Maja 2011 w procedurze Adako jest błąd- nie można wpisać wszystkich pilotów jednocześnie-tylko każdy z osobna ...W polu "Nowa wartość" wpisz łączną ilość pilotów (max. 4) jakie chcesz dopasować do sterownika (łącznie z działającymi już pilotami) ... jeśli wpiszesz wartość 4-nie wpiszesz do pamięci 4 pilotów,tylko jednego na pozycji nr 4 A może ponowne zaadoptowanie pilotów pomóc w moim problemie?
MICKY74 Opublikowano 19 Maja 2011 Autor Opublikowano 19 Maja 2011 najpierw sprawdź błędy to już dawno sprawdzone ....Nie ma błędów na Vagu...
domjenick Opublikowano 19 Maja 2011 Opublikowano 19 Maja 2011 najpierw sprawdź błędy to już dawno sprawdzone ....Nie ma błędów na Vagu... no to jak nie ma-to znaczy że albo piloty nawalają,albo moduł,ze wskazaniem na moduł,bo dwa piloty na raz -to raczej graniczy z cudem,takie podwójne popsucie
Rekomendowane odpowiedzi