czester29 Opublikowano 7 Maja 2011 Opublikowano 7 Maja 2011 Witam. Mam a4 95r. I Problem jest taki, że klima wyłącza się dosłownie po sekundzie i juz jej nie można włączyc. Cieczy jest tyle, ile powinno byc, czujnik sprawny sprzęglo , sprężarka i ogólnie cały układ klimy jest sprawna tak ocenił fachowiec a się i tak wyłącza. Co to może byc przyczyną? Czy to może byc przekażnik??? A jak tak, to gdzie on się znajduję. Dodam, ze mam klimatronika. Dzięki z góry pozdr.
Guregoru Opublikowano 7 Maja 2011 Opublikowano 7 Maja 2011 Witam. Mam a4 95r. I Problem jest taki, że klima wyłącza się dosłownie po sekundzie i juz jej nie można włączyc. Cieczy jest tyle, ile powinno byc, czujnik sprawny sprzęglo , sprężarka i ogólnie cały układ klimy jest sprawna tak ocenił fachowiec a się i tak wyłącza. Co to może byc przyczyną? Czy to może byc przekażnik??? A jak tak, to gdzie on się znajduję. Dodam, ze mam klimatronika. Dzięki z góry pozdr. Jak poszukasz na forum to znajdziesz
czester29 Opublikowano 8 Maja 2011 Autor Opublikowano 8 Maja 2011 Witam. Mam a4 95r. I Problem jest taki, że klima wyłącza się dosłownie po sekundzie i juz jej nie można włączyc. Cieczy jest tyle, ile powinno byc, czujnik sprawny sprzęglo , sprężarka i ogólnie cały układ klimy jest sprawna tak ocenił fachowiec a się i tak wyłącza. Co to może byc przyczyną? Czy to może byc przekażnik??? A jak tak, to gdzie on się znajduję. Dodam, ze mam klimatronika. Dzięki z góry pozdr. :hi: Jak poszukasz na forum to znajdziesz
Rekomendowane odpowiedzi