fahur Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Cena jak na chwilę obecną za jedno z lepszych zabezpieczeń nie jest duża. W przypadku GPS i monitorowaniu samochodu płaci się miesięczny abonament. Auto i tak mogą wrzucić na pakę do klatki faradaj i pupa zbita bo lokalizator nie pomoże Zeder, czy nie-Zeder, tak samo może trafić do tej klatki. A jak już go sobie odcholują, to Zedera zdejmą. A jak kolega wyżej już opisał, nowego Paska zajeb... i faradaja nie użyli Lokalizator możesz mieć na prepaida Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafuZG Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 auto jak jest jumane to rozbiórka trawa max 10 godzin we 3 osoby bo więcej nie potrzeba bo będą sobie przeszkadzać. Auto wjeżdża całe a po 10godzinkach wyjeżdża w 4 częściach pocięte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 kiedyś znajomy opowiadał mi o bmw7 z włoch które miało zamontowane harpuny w siedzeniach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_g84 Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 o tym zabezpieczeniu Zeder słyszałem że jest dobry. W tej chwili nie znaleźli jeszcze sposobu na system ZEDER, no chyba że o czymś nie wiem. może i dobry i piszą że nikt jeszcze nie ukradł samochodu z tym zabezpieczeniem no chyba że na lawecie, a tutaj taki filmik dający do myślenia: http://www.aeonbox.com/video/ZDOcFTyO-jE/Zeder-2007-mpg.html lub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristoforo Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 pitolicie zedere sredere g.... to daje ja w aucie mam takie zabezpieczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz_stg Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 Najlepsze z możliwych! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mauros88 Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 CZas zakupictakie zabezpieczenie :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_g84 Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Ciekawe ile abonament miesięczny? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zmija Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 50kg bananow;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avionik Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 W telefonach Blackberry jest funkcja namierzania telefonu co do 5 metrów. Telefon ma w sobie GPS wiec nie ma problemu, poza tym to najstabilniejszy OS jaki widziałem nie ma mowy o zwisie . wchodzisz na stronke BB i po chwili już widzisz gdzie masz swój telefon , idealne rozwiązanie . W Play już funkcja BB jest karte. Polecam.Telefon BB8310 z GPS na allegro to koszt max 200 pln i po kosztach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi