Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AEB] Moja czerwona A4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to jest 96 ? a masz listwy drzwiowe boczne ? wiec cos nie tak ? a te liswty to od 98 r ;) nie wspominajac o lustrach i klamkach w kolorze ;p

Od 97 :wink4:

Wystarczy, że auto z końcówki 96 roku. Model 97 i już są klamki i lusterka w kolorze, plus listwy.

Opublikowano

no widzisz devon :decayed: ,koledzy po detalach dojda do wszystkiego :gwizdanie: ,jakbys sie nie przyznawal tak szybko, z ktorego miesiaca masz bryczke, to zapewne ze dwa posty nizej to by odkryli :polew:

a co do filtra kaabinowego, to ten stery zyl juz wlasnym zyciem :shocked:

moj jest wymieniany co wymiane oleju :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

nie wiele grzesiek mu brakowało żeby sam wyszedł z auta :) nie stety poprzedni właściciel nie zadbał o niego ale u mnie to się zmieni. Przy wymianie oleju zawsze wymieniam wszystkie filtry. Komplet łącznie z filtrem paliwa kosztuje 80zł więc koszty nie duże.

Opublikowano

no wlasnie majatek to to nie jest, a zawsze autku bedzie ''lzej'' :)

Opublikowano

zacna audiczka :good:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

zacna to ona bedzie dopiero jak zaczne realizowac swoje plany co do niej :D[br]Dopisany: 16 Maj 2011, 12:50_________________________________________________panowie chce podnieść swoje auto trochę z gleby. Sportowe zawieszenie jakoś mi nie pasuje przede wszystkim z powodu stanu naszych dróg. Takie mam pytanie,miało by rację bytu coś takiego żeby zdjąć sportowe czerwone sprężyny i wstawić ori do żółtych amorków. [br]Dopisany: 18 Maj 2011, 23:25_________________________________________________jak kazde auto moje tez zaczelo troszke dawac o sobie znac :D na szczesci z pomoca forum wszystko zostalo zrobione jak trzeba...zwlaszcza problem z stacyjka a dokladnie z kostka stacyjki...roboty nie wiele a pieniadze zostaly w kieszeni...nowe hamulce z prodzu zrobione jak trzeba.dzisiaj jeszcze doszedl nowy czujnik cisnienia oleju bo stary robil male klopoty...jutro zapodam troszke fotek z prac jakie byly robione...co do zawiasu opowie sie ktos na ten temat?

amorki z tego co udalo mi sie z nich wyczytac sa Technixa[br]Dopisany: 30 Maj 2011, 23:27_________________________________________________No i na koniec miesiaca zawias Technixa robi out z samochodu i wracam do serii....w tygodniu przyjeda sprezynki od kolegi z forum i w ramach prezentu urodzinowego zakupilem sobie rowniez od kolegi z forum skorzany reczny :D

Jesli ktos byl by zainteresowany zawiasem caly komplet oddam za 450zl plus Kw

Opublikowano

jeśłi kupiłeś 1BA to nie sprzedawaj zawiechy bo szybko do niej wrócisz, no chyba ze co z nią nie tak :gwizdanie:

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

z zawiasem wszystko ok. A co kupiłem to dokładnie nie wiem :) zobacze na foty bo z tego co czytałem to są jakieś oznaczenia kolorystyczne na sprężynach.czemu tak sądzisz że szybko wrócę? Coś nie tak z takim zawiasem?

Sprężyny kupiłem od kolegi z forum o nicku perezip. Co do mojego zawiasu jeśli bedzie ktoś zainteresowany z okolic legnicy lub wrocka jest możliwość wizyty na stacji diagnostycznej lub sprawdzenia zawiasu na moim aucie. Jestem otwarty na kontrolę[br]Dopisany: 03 Lipiec 2011, 14:24_________________________________________________kowi możesz rozwinąć swoją wypowiedź jeśli chodzi o springi o których napisałeś? Tak poza konkursem po dzisiejszej wizycie u kumpla na warsztacie wyszło że łożysko lewe już nie domaga i prawa osłona przegubu zew jest uszkodzona. Części zakupione w sobotę sama przyjemność z prac przy aucie [br]Dopisany: 04 Lipiec 2011, 22:38_________________________________________________osłona przegubu zrobiona łożysko nadal czeka na swoją kolej ale z racji moich urodzin w tym miesiącu zakupiłem sobie oskórowany ręczny :) czas wymiany 10 minut wliczając w to kilka łyczków piwa :) [br]Dopisany: 07 Lipiec 2011, 16:03_________________________________________________no i sprawa z zawiasem sie troszke przeciagnela nowe amorki czekaja w pudelkach a czasu na wymiane brak...przed zima czeka mnie jeszcze wymiana koncowek drazkow i zbieznosc bo cos srednio wygladaja jak ostatnio patrzylem[br]Dopisany: 22 Październik 2011, 19:20_________________________________________________troszke czasu minelo od ostatniego posta :) zawias zmieniony na ori 4 nowe amorki przyszla zima wiec prace przy aucie nie sa mozliwe ale kompletuje elementy ktore czekaja na wiosne wyswietlacz temp jest biale kierunki sa nowe cale zawieszenie przednie jest :) kilka stopni na plusie i zaczynam dzialac [br]Dopisany: 08 Luty 2012, 20:46_________________________________________________dzisiaj zamontowalem biale boczne kierunki jutro foto :D na dniach pojawi sie wyswietlacz temp w zegarach