REKIN1206 Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 Witam Rozwaliłem lusterko wewnętrzne (jak się okazuje nie jest niezniszczalne). Lusterko fotochromatyczne. i chciałbym je wymienić na nowe... i tu pytanie-wymieniał ktoś lusterko wewnętrzne? jak to zrobić? część która jest przyklejona do szyby jest na stale integralna częścią lusterka czy tylko mocowaniem do którego np."przykręcona" jest reszta? złamały mi się dwa plastikowe elementy drugie pytanie to czy ktoś wie gdzie to można kupić za ludzkie pieniądze? (najlepiej Gdańsk i okolice) pzdrwm
probi101 Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 Normalnie przekręcasz mocowanie w lewo i schodzi. Odepnij kostkę od lusterka i koniec roboty. A z kupnem to musisz szukać. A jakie masz mocowanie małe czy duże??
REKIN1206 Opublikowano 12 Maja 2011 Autor Opublikowano 12 Maja 2011 dziękuje bardzo!!! brakowało mi odwagi na zrobienie tego - bałem się,że szyba nie wytrzyma ale udało się!!! a co do wymiaru małe czy duże to nie wiem,nie znam się więc zamieszczam fotke pozdrawiam i jeszcze raz wielkie dzięki
REKIN1206 Opublikowano 13 Maja 2011 Autor Opublikowano 13 Maja 2011 dzięki! jutro lecę po szrotach Pzdrwm!
89pawel89 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Kolego spróbuj to: 886-555-525 , facet zajmuje się sprzedażą części do a4 b6
Rekomendowane odpowiedzi