Gość -makaveli- Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 nikt więcej nie pije tutaj ...herbaty i kawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 [br]Dopisany: 28 Czerwiec 2011, 19:30_________________________________________________A i ten pan z pod nr. 27 pewnie nie pije :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Hehehe to jak tak się ten zlot zapowiada to ja chyba też się tam przejadę. To będzie mój pierwszy raz Zawsze musi być ten pierwszy raz a Ty mądralo zapisuj się A chcesz bym przyjechał :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Hehehe to jak tak się ten zlot zapowiada to ja chyba też się tam przejadę. To będzie mój pierwszy raz Zawsze musi być ten pierwszy raz a Ty mądralo zapisuj się A chcesz bym przyjechał :?: wpadaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Hehehe to jak tak się ten zlot zapowiada to ja chyba też się tam przejadę. To będzie mój pierwszy raz Zawsze musi być ten pierwszy raz a Ty mądralo zapisuj się A chcesz bym przyjechał :?: Pablo wpadaj, pokażesz mi jak ty to robisz, że tak w GT5 wymiatasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 weźmiemy PS3 i telewizor i można grać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 weźmiemy PS3 i telewizor i można grać Weźmiemy flachę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubtychy Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Telewizory to tam raczej powinny być. Słowo się rzekło i jadę Zgłoszenie wysłane,zaraz robię przelew. Ile alkoholu zabrać ze sobą ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Ile alkoholu zabrać ze sobą ? ze 3 cysterny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral.tz Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Ile alkoholu zabrać ze sobą ? ze 3 cysterny kuszą te 3 cysterny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 tylko przypominam, że jak zawsze, będę miał alkohol do kupna po niższych cenach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral.tz Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 tylko przypominam, że jak zawsze, będę miał alkohol do kupna po niższych cenach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=179586.0 takie cenki w Bukowinie były, stali bywalcy wiedzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral.tz Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 szkoda że nie wiem co będę robił za tydzień a co dopiero w sierpniu bo bym się bujnął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubtychy Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Ile alkoholu zabrać ze sobą ? ze 3 cysterny :polew: ja muszę do niedzieli być trzeźwy bo niestety do pracy na nocną zmianę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 tylko przypominam, że jak zawsze, będę miał alkohol do kupna po niższych cenach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 ja muszę do niedzieli być trzeźwy bo niestety do pracy na nocną zmianę to już indywidualny problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubtychy Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 nie drażnij Jaro mnie chyba źle dopisał do listy.Nie jadę sam na zlot. Kasa już poszła na jego konto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Jaro mnie chyba źle dopisał do listy.Nie jadę sam na zlot. Kasa już poszła na jego konto. to Ja dopisywałem...najwyżej napisz mi na PW z kim jedziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubtychy Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 PW poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi