hubtychy Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Wezmę swój szalik klubowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Co za wieśniaki, sztame mają :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Na Zawisze to i ja się przejadę kibica braci Tyskich chętnie wezme na mecz [br]Dopisany: 01 Lipiec 2011, 18:29_________________________________________________ Wezmę swój szalik klubowy [br]Dopisany: 01 Lipiec 2011, 18:29_________________________________________________ Jedziemy [br]Dopisany: 01 Lipiec 2011, 18:30_________________________________________________ Co za wieśniaki, sztame mają :polew: teraz to doczytałem w ryło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubtychy Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Co za wieśniaki, sztame mają :polew: Hahaha obudził się Na Zawisze to i ja się przejadę kibica braci Tyskich chętnie wezme na mecz A ja z braćmi z Bydgoszczy się chętnie przejdę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Załatwmy to po męsku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Załatwmy to po męsku no wiesz.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubtychy Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Załatwmy to po męsku Chyba po mięsku z Tesco na grilu i Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Jarek będzie "pragnienie", a My Sprite Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 my z LDZ tez jednak lecimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 my z LDZ tez jednak lecimy gicior [br]Dopisany: 03 Lipiec 2011, 17:09_________________________________________________Klysek jakbyście mieli zamiar z flaszką po domkach się przejść to zacznijcie od mojego tak jak w Jarosławcu tyle że tam Henioo mnie wspomagał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 my z LDZ tez jednak lecimy gicior [br]Dopisany: 03 Lipiec 2011, 17:09_________________________________________________Klysek jakbyście mieli zamiar z flaszką po domkach się przejść to zacznijcie od mojego tak jak w Jarosławcu tyle że tam Henioo mnie wspomagał Henia juz nie czestujemy alko bo pozniej tanczy z obrazami ze scian :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 dobrze że nie widziałeś jak dachował w domku po powrocie z impry rano nic nie pamiętał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 dobrze że nie widziałeś jak dachował w domku po powrocie z impry rano nic nie pamiętał no nie dziwie sie jak czestowal pania co spiewala widelcami :polew: ale rano kulturowo na papierocha wpadl tylko nie wiedzial pozniej jak wyjsc jak zlapal klina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Miejsca powoli się kończą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Miejsca powoli się kończą jutro kasa bedzie plynekla do ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 w sam raz bo mam ostatnio sporo wydatków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 w sam raz bo mam ostatnio sporo wydatków kupisz sobie waciki i pare pierdolek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 3 Tyskie :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 3 Tyskie :naughty: nie ma sprawy mow ile kasy ci trzeba na tyskacze a ja cie zaspokoje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi