Pawlo 2004 Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 No więc panowie jest taka sprawa, posiadam radio symphony czyli to z płyą i kaseciakiem w jednym i teraz chcę zamienic to na RNS-e które juz posiadam ze wszystkimi kablami i anteną. Pytanie mam tego typu, że nie wiem jak to jest z RNS-e czy naped czyta zwykłe płyty?? bo nie posiadam zmieniarki ponieważ w tym symhoni jest. I jeszcze jedno pytanie odnośnie wyciągnięcia tego radia jak sie za to zabrać?? klimatronik pierwszy a potem radio czy może inaczej?? Bedę wdzieczny za pomoc
domin79 Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 No więc panowie jest taka sprawa, posiadam radio symphony czyli to z płyą i kaseciakiem w jednym i teraz chcę zamienic to na RNS-e które juz posiadam ze wszystkimi kablami i anteną. Pytanie mam tego typu, że nie wiem jak to jest z RNS-e czy naped czyta zwykłe płyty?? bo nie posiadam zmieniarki ponieważ w tym symhoni jest. I jeszcze jedno pytanie odnośnie wyciągnięcia tego radia jak sie za to zabrać?? klimatronik pierwszy a potem radio czy może inaczej?? Bedę wdzieczny za pomoc ...wyciągnij syphony 4 wyjmakami , potem podłącz przejściówke , antene i wsadzaj rns-a zakoduj odpowiednio pod auto i słuchaj muzy z płyt bądz kart sd
Pawlo 2004 Opublikowano 10 Maja 2011 Autor Opublikowano 10 Maja 2011 Wsadziłem, jest kox :kox: teraz musze ogarnąć to RNS-e (ściagnąłem sobie juz instrukcję) zakoduj odpowiednio pod auto i słuchaj muzy z płyt bądz kart sd Co mam kodować?? Może wszystko jest bo sprawa jest taka, że ten RNS-e cały czas tam siedział tylko własciciel wyciągnął na dzień przed sprzedażą auta i wsadził symphony ale wysępiłem od niego te RNS-e Tak więc co mam zakodować?? Masz na mysli kodowanie za pomocą VAG-a??
domin79 Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 jeśli ten rns-e siedział w tym autku, to w sumie nic nie musisz kodować vagolem
Pawlo 2004 Opublikowano 10 Maja 2011 Autor Opublikowano 10 Maja 2011 Pozostaje mi tylko poczytac co i jak zrobic, żeby mi pokazywało trase bo nie wiem co wcisnąć jak wpiszę już pod jaki adres jechać i pokaże mi mape z wyliczonymi kilometrami. Wystarczy, że rusze z miejsca a ona sama się "obudzi" czy trzeba jeszcze cos kombinować?? Czas na lekturę czyli RNS-e
Marcino87 Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 To wciśnij jeszcze raz duże pok żeby mi pokazywało trase bo nie wiem co wcisnąć jak wpiszę już pod jaki adres jechać i pokaże mi mape z wyliczonymi kilometrami. to wciśnij jeszcze raz duże pokrętło i będzie Cię prowadziła
Pawlo 2004 Opublikowano 11 Maja 2011 Autor Opublikowano 11 Maja 2011 Nie wiedziałem dlatego musze poczytać co jeszcze mozna z tym RNS-e robić
Rekomendowane odpowiedzi