Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1Z] A4 TDi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Jak będzie mial to je wezme + hidy do tego najlepiej. Obczaj se ten link co ci wysłałem w poście poprzednim.

do tych soczewek wchodzą żarniki d2s :wink4:

co do linku, mam nadzieje że to tylko prototyp, bo tak średnio to na fotkach wyglada, chyba lepiej By było z jednego płata skóry :wink4:, ja mam w planach obić to takim materiałem jak mam na fotelach :wink4:

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 211,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nie idzie w jednym kawałku tego obić bo nie idzie skóry naciągnąć. Na zdjęciach to źle wyszły w realu wyglądają lepiej.

Żarnik d2s czy co musze mieć jeszcze żeby mieć ksenony?

Opublikowano
  • Autor

Nie idzie w jednym kawałku tego obić bo nie idzie skóry naciągnąć. Na zdjęciach to źle wyszły w realu wyglądają lepiej.

Żarnik d2s czy co musze mieć jeszcze żeby mieć ksenony?

no może tak być :wink4:

żarnik na d2s, i do tego przetwornica :wink4:, zapytaj Qwertego on Ci doradzi odpowiedni zestawik :good:, u mnie przetwornice już czekają, teraz tylko soczewki i żarniki i się bedzie morda cieszyc :naughty:

Opublikowano

A zarniki d2s to też mge sobie wybrac jakie chce mieć światło np. 4300K

Opublikowano
  • Autor

A zarniki d2s to też mge sobie wybrac jakie chce mieć światło np. 4300K

taaaa :wink4: orginały mają 4300K :wink4:

Opublikowano

A jak wygląda kwestia prawna? Jest to legalne?

Opublikowano
  • Autor

A jak wygląda kwestia prawna? Jest to legalne?

tak samo jak HID Xenon :wink4:, jak masz spryski i barwę do 5000K, to nie powinieneś mieć problemów :good:

Opublikowano

Aha No to jeszcze musze mieć spryskiwacze A nie mam. Chyba że rezanie :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Aha No to jeszcze musze mieć spryskiwacze A nie mam. Chyba że rezanie :naughty:

no ja rezałem :decayed:, 300zł, dzień roboty i masz :naughty:

Opublikowano

No ja jeszcze z tym podłokietnikiem dokładnie nie wiem. Ja musze i tak jeszcze mase żeczy kupić do siebie kierownice, lampy, felgi.

na lampy sobie odłóż i kup sobie odrazu Bixenony od Qwertego :wink4:, zaoszczędzisz potem kase na soczewki i trochę rezanka :wink4:

ja miałem dzisiaj kupować soczewki, ale ukruszyłem zęba i zostawiłem dzisiaj 300zł u dentysty :wallbash:, i póki co Bixy muszą poczekać :confused4:

OT

Ciesz się, że masz zęba :good:. Ja mi pekł i chirurg szczękowy musiał mi go wyrwać ;(

Opublikowano

Pomyśle nad tym w lato i tak dopiero to będe robil jak będe mieć wakacje. A jak bym znalazł robote w niemczech wtedy to by bylo przerabianie w wielkim stylu. A jak w PL bede robil to tyle kasy na mody nie bedzie.

Opublikowano
  • Autor

No ja jeszcze z tym podłokietnikiem dokładnie nie wiem. Ja musze i tak jeszcze mase żeczy kupić do siebie kierownice, lampy, felgi.

na lampy sobie odłóż i kup sobie odrazu Bixenony od Qwertego :wink4:, zaoszczędzisz potem kase na soczewki i trochę rezanka :wink4:

ja miałem dzisiaj kupować soczewki, ale ukruszyłem zęba i zostawiłem dzisiaj 300zł u dentysty :wallbash:, i póki co Bixy muszą poczekać :confused4:

OT

Ciesz się, że masz zęba :good:. Ja mi pekł i chirurg szczękowy musiał mi go wyrwać ;(

nawet mi nie mów, bo to 2 :decayed:, już 2 zębów nie mam także reszte wolałbym sobie zostawić :wink4:, dobrze że tylko na tym się skończyło :good:

Pomyśle nad tym w lato i tak dopiero to będe robil jak będe mieć wakacje. A jak bym znalazł robote w niemczech wtedy to by bylo przerabianie w wielkim stylu. A jak w PL bede robil to tyle kasy na mody nie bedzie.

wiem o co chodzi, zaczynałem tak samo :wink4:

Opublikowano

A ty masz u siebie jakieś Car - Audio czy standard radio i glosniki

Opublikowano
  • Autor

A ty masz u siebie jakieś Car - Audio czy standard radio i glosniki

Radio siedzi jakieś Mp3 JVC, przód głośniki 13cm, Phonocar, tył w półce 22cm MBQuart :decayed:, w pokoju czeka już wzmak 4-kanałowy, i głośniczek niskotonowy 25cm Pioneer :good:, teraz potrzeba troszkę weny żeby zorganizować jakąś racjonalną zabudowę pod to i powinno być ok :decayed:

Opublikowano

Aha no ja mam przód oryginał ale przyjda 16cm Powerbass, tylnie drzwi 16cm magnat, w półkę będą też jakieś 16cm i basik w bagazniku 30cm. 2 wzmacniacze do tego. Ale pierw musze kupić jakiś mocny aku;)

Opublikowano
  • Autor

Aha no ja mam przód oryginał ale przyjda 16cm Powerbass, tylnie drzwi 16cm magnat, w półkę będą też jakieś 16cm i basik w bagazniku 30cm. 2 wzmacniacze do tego. Ale pierw musze kupić jakiś mocny aku;)

głośniki w półce sobie odpuść :wink4:, ja wrzuciłem bo nie miałem głośników w tylnych drzwiach, no i nie miałem subka, teraz bym robił dobry przód, i skrzynka do bagaja, i powinno już elegancko mucić :decayed:

Opublikowano

Aha. No ja sobie zrobiłem do tylnich drzwi i jest od razu lepiej

Opublikowano

Dokładnie, w półkę już się nie wkłada głośników, lepiej jakoś porządnie zorganizować drzwi :wink4:

Opublikowano

Dokładnie, w półkę już się nie wkłada głośników, lepiej jakoś porządnie zorganizować drzwi :wink4:

przód + sub najlepsze granie :wink4:[br]Dopisany: 17 Styczeń 2011, 23:06_________________________________________________slepy walcze z podsufitówka :decayed: jak narazie kocham zapach budaprenu :evil:

Opublikowano
  • Autor

przód + sub najlepsze granie :wink4:[br]Dopisany: 17 Styczeń 2011, 23:06_________________________________________________slepy walcze z podsufitówka :decayed: jak narazie kocham zapach budaprenu :evil:

jedziesz polifta na czarno :evil: