Gość Damian A4 Opublikowano 18 Maja 2011 Opublikowano 18 Maja 2011 10500???? Zbieraj kase i ró pełen serwis bo za tą kase 1.9 i z Q???? \ Szału podejrzewam nie kupiłeś i nie ma się co łudzić
Meeyker Opublikowano 18 Maja 2011 Autor Opublikowano 18 Maja 2011 no szału nie ma, bierze lewe nadkole i maskę podejrzewam ze był puknięty trochę, byłem na diagnostycznej żadnych luzów nie ma prosta jest zawieszenie ok wiec z tej strony technicznie chyba ok silnik po wizualnej ocenie tez pozytywnie zadnych wycieków pracuje równo nie dawno zmieniany kompletny rozrząd olej wiec aż takiej tragedii chyba nie ma, tylko blacharka do roboty
Gość Damian A4 Opublikowano 18 Maja 2011 Opublikowano 18 Maja 2011 Na szczęście części karoserii używanej niebitej jest na forum i allegro od groma więc można to szybko załątwić i bez fuszerki
hornet Opublikowano 18 Maja 2011 Opublikowano 18 Maja 2011 Co tak naciskacie chłopaka. Graty zakupu. Powoli będziesz modził... ale co do boxa to zgodzę się, żebyś to wywalił jak najszybciej.
Gość Damian A4 Opublikowano 18 Maja 2011 Opublikowano 18 Maja 2011 Co tak naciskacie chłopaka. Broń Boże - nawet o tym nie myślę
Meeyker Opublikowano 18 Maja 2011 Autor Opublikowano 18 Maja 2011 he nawet tak nie pomyślałem tylko pomyślałem ze tu znajdę fachową pomoc bo w gamie audi jestem świeżak jutro albo w piatek planuje sie wybrac do rogalottiego i zobaczymy co z tym będzie
Tposejdon Opublikowano 18 Maja 2011 Opublikowano 18 Maja 2011 No to dobre pieniądze dałeś jak z Quattro..masz spory zapas więc możesz śmiało doinwestować autko teraz:) tak pytałem o cenę bo ostatnio chodzą mi różne myśli po głowie między innymi taka żeby swoja opylić i kupić coś młodszego B6 może B7 ale oczywiście Quattro Tylko ja tak tanio nie puszcze śmiem powiedzieć że raczej drogo zawołam..
Rekomendowane odpowiedzi