Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Astygmatyzm a wojsko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mad_Max, ale co poswieciles im dyplomem??

tzn. jak bylem pierwszy raz na komisji , to musialem im pokazac papiery ze jestem z wyksztalcenia Informatykiem. Teraz mieli w mojej karcie , i stwierdzili ze do niczego nie potrzeba im Informatykow i powiedzieli mi papa do czasu az nie bedzie wojny w Polsce :P (ale u nas to tylko moze byc jak Kaczuchy zaatakuja Donalda :P ).

Pytalem sie milej pani o co chodzi i mi powiedziala , ze po prostu nie potrzebuja danych profesji i takich wycofan bedzie w najblizszym czasie wiecej we wszystkich jednostkach :) Ale nie wiem czy beda one dotyczyc tez innych profesji niz Informatycy.

Opublikowano
  • Autor

ja jestem technikiem-mechanikiem, specjalność obróbka skrawaniem na obrabiarkach sterowanych numerycznie - może mnie też nie będą potrzebować?? :D

Opublikowano

do skladania czolgow Cie wezma :polew: :polew: :polew:

bedziesz lufy robil na tokarce. :polew: :polew:

Mad_Max ja jeszcze nei mam dyplomu informatyka ale dobrze wiedziec, ze moze nie wezma mnie.

Opublikowano

do skladania czolgow Cie wezma :polew: :polew: :polew:

bedziesz lufy robil na tokarce. :polew: :polew:

Mad_Max ja jeszcze nei mam dyplomu informatyka ale dobrze wiedziec, ze moze nie wezma mnie.

Hmm ja nie mowie ze cie nie wezma :P Moze u was jest wieksze zapotrzebowanie na Informatykow :P

Opublikowano

jeżeli chodzi o mnie - odroczenie mam do października a studia przerywam teraz. mogę przed październikiem dostać bilecik?

W momencie rezygnacji ze studiow uczelnia automatycznie informuje o tym Twoje WKU, ktore wrzuca Cie na liste wybrancow.

Opublikowano
  • Autor

odroczenie mam do października. mogą wziąć mnie wcześniej?

Opublikowano

Co z tego, ze do pazdziernika... odroczenie dziala jak jestes studentem :) Moga Cie wziac, ale nie musza. Jezeli beda chcieli to napisz jakies ladne pismo z prosba o odroczenie sluzby na pol roku (np. wyjazd poza granice kraju).

Opublikowano

Najpierw żeby Cię chcieli to musza Ci wysłać list , ktorego odbioru podpisywać nie musisz ..najlepiej nie odbierać poczty :) Wyślesz mame z upoważnieniem do WKU gdzie napisane bedzie , że pojechałeś do pracy za granicę - to moze Ci odwlec sprawe na jakiś czas

Opublikowano

ja mam astygmatyzm i 5 lat temu na komisji dostalem A + paragraf na wade wzroku.

studiowac studiowac i jeszcze raz studiowac panowie! i trzymamy kciuki aby w koncu bylo tylko zawodowe.

Opublikowano

zawsze to jakis sposob.

tylko jesli ktos chce ,np.byc kierowca to czemu ma wydawac kupe kasy na unikniecie wojska?

studia maja dawac cos wiecej a nie zabierac czas i chronic przed wojskiem.

sluzba trwa 9 miesiecy a studia 3 do 4 lat.

Opublikowano

zawsze to jakis sposob.

tylko jesli ktos chce ,np.byc kierowca to czemu ma wydawac kupe kasy na unikniecie wojska?

studia maja dawac cos wiecej a nie zabierac czas i chronic przed wojskiem.

sluzba trwa 9 miesiecy a studia 3 do 4 lat.

Tak ale na 3 semestrze musisz meic cos takiego jak PO i wtedy sluzba max 6 tygodni, a co najlepsze w ogole niemusisz widziec wojska ;)

Opublikowano

juz lepiej:) ale to i tak 1,5 roku a wojsko trwa 9 miesiecy.

jeszcze kilka podejsc i bedziemy miec cos naprawde niezawodnego

Opublikowano

Panowie uwaga dostalem dzis bardzo znaczącego newsa!

od osoby ktora pracuje przy poborach w wojsku ! ponoc to juz zatiwerdzone iz zawodowe wojsko wchodzi od 2009 i ostatni pobor ma byc marzec 2008 ! trzymajcie kciuki bo jest to bardzo wiarygodna informacja.

Opublikowano

Lukbro, tos Ty mi z nieba spadl jak tak bedzie.

do marca to ja na lajcika bo odroczke moge pociagnac do wrzesnia jak narazie.

Opublikowano

Pikuś wiesz jak jest w naszym kraju. wszystko jest mozliwe. moze raz wyjdzie nam to na dobre ;) informacja na prawde powazna i mam nadzieje ze sie uda! ja osobiscie mam odroczenie do kwietnia 2008 ;) hehe pozyjemy zobaczymy

Opublikowano
  • Autor

idę się najebać! :drunk::D

Opublikowano

pet3r, czekaj chlopie bo zapeszysz.

Nie beda brac na 100% to sie najebiemy :drunk:

Opublikowano

pet3r, czekaj chlopie bo zapeszysz.

Nie beda brac na 100% to sie najebiemy :drunk:

Dolaczam :drunk::D

Chociaz przez pol roku bede sie musial migac :naughty:

Opublikowano

jesli to prawda to wystarczy nie odbierac wezwania.

czyli wychodzi na to ze reszta to juz formalnosc.

powodzenia:)

Opublikowano

Z tym nie odbieraniem to tez dobre jest.

A propo dzisiaj w Lodzi widzialem ŻW na sygnale, pewnie jakiegos znalezli :polew: