Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Astygmatyzm a wojsko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam jeszcze 2 lata magisterskich przed soba takze do 2009 mam spokoj (albo i na dluzej czego bym nie chcial.. :polew:)

Opublikowano

No ja mam na 4 lutego wezwanie, ale zamierzam się jeszcze trochę pouczyć :decayed:

Opublikowano

Ten marzec moim zdaniem malo realny jest... Z tego co mi wiadomo - realny terminem zakonczenia poboru jest jesien 2008. Info od dyrektora jednego z WKU.

Opublikowano

dla mniie to do konca roku niech biora, a w 2009 juz nie.

Jakos sobie poradze.

Opublikowano

Ten marzec moim zdaniem malo realny jest... Z tego co mi wiadomo - realny terminem zakonczenia poboru jest jesien 2008. Info od dyrektora jednego z WKU.

skoro masz takie info to wedlug twojego zrodla to jeden pobor wiecej niz wedlug mojego. zatem cos w tym jest. moze bedzie jakis podzial i ten ostatni pobor bedzie jakis inny etc. kto tam ich wie. generalnie trzymamy kciuki ! do konca roku juz nie daleko ;P

Opublikowano

Jeśli to prawda to normalnie :kox::dance: Trzymam kciuki :thumbup:

Opublikowano

yhy.. niech nawet bedzie ten kwiecień czy tam marzec... czekam na list z powiadomieniem o komisji .. i jak mi listonosz przyniesie bilet zamiast listu to jestem zglebiony .. :rant::foch:

tfu tfu

Opublikowano

Listonosz nie przyniesie Ci biletu, tylko wezwanie do WKU. Mozesz rowniez dobrze jechac z dowolnym zaswiadczeniem z jakiegos nedznego studium...

Opublikowano

Mozesz rowniez dobrze jechac z dowolnym zaswiadczeniem z jakiegos nedznego studium...

juz to przerabiałem :decayed: Ale matkoj**cy oroczyli mnie ze wzgledu na stan zdrowia , a nie szkołe ..jeszcze mam ponad kafla w plecy na tym konkursie :rant: Teraz dali mi A i sie odwołuje , i nie przepuszcze ćwokom !

Opublikowano

Teraz dali mi A i sie odwołuje , i nie przepuszcze ćwokom !

przy dobrych wiatrach bedzie tak ze nie zdazysz wywalczyc swojego a juz bedzie po wojsku ;) i sie sprawa sama załatwi ;)

Opublikowano

raggaman zanosisz im karteczke ze studiujesz jak Ci przysla wezwanie. Ja tak zrobilem i jakos jeszcze w woju nie siedze.. :polew:

Opublikowano

przy dobrych wiatrach bedzie tak ze nie zdazysz wywalczyc swojego a juz bedzie po wojsku ;) i sie sprawa sama załatwi ;)

Słyszałem o tym juz wcześniej - mojej Kobity ojciec siedzi w sprawach wojskowych i zapodałcynka :D

Oby tak było bo nie usmiecha mi sie pomykać w bucikach bojowo-taktycznych 4 numery za duże :polew:

raggaman zanosisz im karteczke ze studiujesz jak Ci przysla wezwanie. Ja tak zrobilem i jakos jeszcze w woju nie siedze.. :polew:

Ja wol kapitan... tylko ja nie studiuje :dance: jakoś sie zabrać nie moge :embarrassed:

Opublikowano

Nowy, dzisiejszy news.

Pobor grudniowy podobno byl juz ostatnim, a jesli nie on to bedzie nim marcowy. Takze Panowie... pakowac sie :P

Opublikowano

Flyer a z dobrze poinformowanego zrodla..? :naughty:

Opublikowano

Tak, prosto od dyrektora jednego z WKU.

Opublikowano

Nowy, dzisiejszy news.

Pobor grudniowy podobno byl juz ostatnim, a jesli nie on to bedzie nim marcowy. Takze Panowie... pakowac sie :P

Wale ich wszystkich :D aby do drugiej komisji ..a jak nie wyjdzie ( tfu tfu :sick3: ) to skitram sie :evil:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jesli ktos uwaznie sledzi media... to pewnie juz slyszal oficjalne komunikaty o tym, ze pobor kwietniowy bedzie ostatnim :cool:

Opublikowano

Jesli ktos uwaznie sledzi media... to pewnie juz slyszal oficjalne komunikaty o tym, ze pobor kwietniowy bedzie ostatnim :cool:

Ja nie slyszalem a gdzie tak mowili ? To pewne ?

Opublikowano

ja słyszałem to również, a wcale nie śledzę uważnie :decayed: