MarvinK Opublikowano 19 Maja 2011 Opublikowano 19 Maja 2011 Witam. Czy kupując wahacze do przodu pojemność silnika ma znaczenie? Mam 2,5 tdi Avant Quattro i nie wiem czym się sugerować. Może jakaś podpowiedź?
cocoo24 Opublikowano 19 Maja 2011 Opublikowano 19 Maja 2011 Witam. Czy kupując wahacze do przodu pojemność silnika ma znaczenie? Mam 2,5 tdi Avant Quattro i nie wiem czym się sugerować. Może jakaś podpowiedź? kupujesz zawieszenie do konkretnego modelu, sprzedawca poinformuje Cie o wszytskim
MarvinK Opublikowano 19 Maja 2011 Autor Opublikowano 19 Maja 2011 Witam. Czy kupując wahacze do przodu pojemność silnika ma znaczenie? Mam 2,5 tdi Avant Quattro i nie wiem czym się sugerować. Może jakaś podpowiedź? kupujesz zawieszenie do konkretnego modelu, sprzedawca poinformuje Cie o wszytskim Czy w takim wypadku wahacze do mojego modelu mają jakieś specjalne oznaczenia? Nie chcę aby ktoś mi wcisnął wahacze np od silnika 1.6.
soolek Opublikowano 19 Maja 2011 Opublikowano 19 Maja 2011 Wahacze przedni są takie same w każdej wersji silnikowej.
Rekomendowane odpowiedzi