total9 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Posiadam taki kluczyk 1 szt. (Auto A4 2000r z Francji) Po rozkręceniu w srodku nie ma cyfry czestotiwosci na jakiej pracuje. Jest tam tylko nr katalogowy 4D0837231A. W ETCE patrzalem po tym nr i nic w zasadzie mi to nie dalo. Kody wyposazenia tez sprawdzilem - i nic. Chce kupic taki drugi klucz jako zapas. Jak do tego podejsc zeby klucz kupic odpowiedni, bo na allegro jest ich troche ale czestotliwosci rozne. Moze gdzies w aucie to jakos idzie sprawdzic, moze polaczenie vagiem z centralnym zamkiem .... tak se gdybam?
Gość Trzeniu Opublikowano 14 Stycznia 2008 Opublikowano 14 Stycznia 2008 zadzwoń do ASO , podaj Vin, pewnie pomogą. nie jestem za upublicznianiem takich informacji na forum ogólnodostępnym
szogun0 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Europa działa na 433 a USA na 315 MHz.
Gość Trzeniu Opublikowano 14 Stycznia 2008 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Europa działa na 433 a USA na 315 MHz. nie mogłeś mu tego wysłać na pw?
ono Opublikowano 15 Stycznia 2008 Opublikowano 15 Stycznia 2008 Trzeniu wszystkie kluczyki chodzą na tej samej częstotliwości tylko różnią sie kodowaniem
total9 Opublikowano 15 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2008 zadzwoń do ASO , podaj Vin, pewnie pomogą. nie jestem za upublicznianiem takich informacji na forum ogólnodostępnym zadzwonilem do Audi Marszalek www.marszalek.audi.pl/ rozmawialem z gosciem z servisu potem przeloczyli mnie na dzial czesci jednak nikt tego nie potrafil mi powiedziec tlumaczac, ze jak zamowie kluczyk to bede mial gotowy za 3 tyg za cene 1000zl. Uprzejmosc Audi Marszalek polega na czysto materialnym podejsciu do klienta. Nie wiem czy to przez ich niewiedze, niechec do jakiejkolwiek pomocy, czy moze jest to jakies bardzo scisle tajne...[br]Dopisany: 15 Styczeń 2008, 09:04 _________________________________________________ Europa działa na 433 a USA na 315 MHz. sa jeszcze 868 MHz - znalazlem na allegro takie ale gdzie je sie stosuje to nie wiem
Rekomendowane odpowiedzi