lesli Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 Jestem posiadaczem a4 mam rozłączone wtyczki od czujników ABS lewego i prawego koła i niemoge znaleść gdzie w przodzie auta mam je szukać ?
krzysztof61 Opublikowano 22 Maja 2011 Opublikowano 22 Maja 2011 czujniki abs sa zamontowane w zwrotnicy kola - przod . a wtyczki masz zlaczone w nadkolu .
lesli Opublikowano 22 Maja 2011 Autor Opublikowano 22 Maja 2011 Dzięki za odpowiedz ,ale nie moge ich znaleść w natkolach.Poprzedni wlaściciel by je ucioł , poco?. Może gdzieś są przewody w tapicerce jutro bąde je szukał.
pieciajek Opublikowano 22 Maja 2011 Opublikowano 22 Maja 2011 Jak spojrzysz pod błotnik to powinieneś widzieś czarny przewód który wchodzi w ścianę grodziową. Może odpiął a później kostki wpadły do wewnątrz i żeby je wyciągnąć trzeba zdjąć plastiki z pod deski i je znaleść. Kostki są 2 czarna i czerwona każda po 2 przewody.
lesli Opublikowano 22 Maja 2011 Autor Opublikowano 22 Maja 2011 A kostki czerone jak pisze kolega od czego będą ? bo klocki hamulcowe z czujnikami ,a niemam przewodu żeby je wpiąć.
pieciajek Opublikowano 22 Maja 2011 Opublikowano 22 Maja 2011 No tak napisałem bo jak jest czujnik zużycia klocków to wtedy są 2 kostki a normalnie jest tylko jedna od czujnika ABS. 2 kostki są dopiero w podstawowej wersji w lifcie.
Rekomendowane odpowiedzi