miro_x Opublikowano 23 Września 2011 Opublikowano 23 Września 2011 Szwagier dawaj jakieś foto z glebą bo nie ma na co popatrzeć :gwizdanie:[br]Dopisany: 22 Wrzesień 2011, 09:12_________________________________________________jak nie to ja dam. spy foto
LuCaS_gr44 Opublikowano 24 Września 2011 Autor Opublikowano 24 Września 2011 bedą bedą progi S4 w kolor i loteczka już sie robi szybki też już miały być ale brakło czasu, a to mam pytanko kowi87 ty masz listwy dolne na drzwiach od S czy malowane ori
LuCaS_gr44 Opublikowano 17 Października 2011 Autor Opublikowano 17 Października 2011 no i w końcu sie doczekało sesja mała wieksza niebawem bo to jeszcze nie koniec brak listw na drzwiach chętnie przygarne jakieś S :rolleyes:
LuCaS_gr44 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2012 to teraz takie aktualne foto sorki za jakość telefonem zrobiłem
radimm Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 ładna zrób porzadek tylko z progami i naprawde wyglada
Kowi87 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 o kurde taka jak moja i nawet progi od S ma bez reszty body:decayed: Elegancko:kox:
LuCaS_gr44 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2012 no może sie i doczeka całego body S4 na napewno musze znaleść listwy dolne na drzwi bo lypa jeeee;/
Kowi87 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 A teraz jak nie masz tych listw, wilgoc Ci sie nie dostaje:eusathink: bo ja planuje zlikwidować całkowicie te dolne listwy gumowe
bartosz85 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Jeszcze pasuje te plastiki coś znimi zrobić , z nadkoli też szpachla malowanie >?? warte to zachodu?? ps. będziesz w niedziele tj. jutro na spocie vaga w Rzeszowie ? :]
slepy Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 A teraz jak nie masz tych listw, wilgoc Ci sie nie dostaje:eusathink: bo ja planuje zlikwidować całkowicie te dolne listwy gumowe Kowi przecież w lifcie nie było tych listew, i nie ma żadnej wilgoci:wink:
Kowi87 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 A teraz jak nie masz tych listw, wilgoc Ci sie nie dostaje:eusathink: bo ja planuje zlikwidować całkowicie te dolne listwy gumowe Kowi przecież w lifcie nie było tych listew, i nie ma żadnej wilgoci:wink: no jak nie było, przewcież wiem co musze usunać chodzi mi o gumowe listwy dolne te których nie było w 95r seryjnie
slepy Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 A teraz jak nie masz tych listw, wilgoc Ci sie nie dostaje:eusathink: bo ja planuje zlikwidować całkowicie te dolne listwy gumowe Kowi przecież w lifcie nie było tych listew, i nie ma żadnej wilgoci:wink: no jak nie było, przewcież wiem co musze usunać chodzi mi o gumowe listwy dolne te których nie było w 95r seryjnie przecież o przedlifta mi chodziło:facepalm:, uciekło mi przed:facepalm:
LuCaS_gr44 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2012 też o tym myślałem czy ich nie usówać bo ułatwiło by to sprawe ale z wydaje mi sie fajniejszy najlepiej jak by były jakieś z tworzywa ABS zamienniki ;] było by lux ---------- Post dopisany 26-12-2012 at 16:20 ---------- Poprzedni post napisany 17-04-2012 at 21:09 ---------- Autko sprzedane
Rekomendowane odpowiedzi