lnn Opublikowano 19 Września 2006 Opublikowano 19 Września 2006 poszukuję sklepów z częściami w lbnie albo okolicach gdzie mógłbym dostać tarcze i klocki firmy ATE, obdzwoniłem dzis z 20 sklepów i chyba tylko w 3 mieli ;/ porażka... jeśli ktoś coś takiego kupował i wie gdzie dostać w miarę tanio to proszę o wypowiedzenie się. z góry dziekuję [ Dodano: 2006-09-19, 21:20 ] haha co ciekawe w jednym sklepie chyba po raz pierwszy słyszeli o takiej firmie :mrgreen: bo musiałem przeliterowywać a koles i tak sie pytał: "AD??" :razz: to ja w koncu "Anna Tadeusz Euzebiusz juz pan wie? :D" co za spece...
Gość Szubek-line Opublikowano 19 Września 2006 Opublikowano 19 Września 2006 polecam sklepik jest tanio i do chaty przysla, na stronie jest min. katalog producenta ATE
Dexter Opublikowano 19 Września 2006 Opublikowano 19 Września 2006 Miałem podobnie ,udało mi się dostac w Sabacie na Budowlanej.Za przednie zapłaciełm po dobrej promocji 250 zl
Hugo Opublikowano 20 Września 2006 Opublikowano 20 Września 2006 Inn , rozmawiaj z Alanem , on ma super ceny na części http://www.a4-klub.fg.pl/forum/viewtopic.php?t=372
Rekomendowane odpowiedzi