cahir81 Opublikowano 22 Maja 2011 Opublikowano 22 Maja 2011 Witam mam problem z zegarami i oświetleniem nawiewów a mianowicie nie działa mi podświetlenie licznika i podświetlenie nawiewów wskazówki temperatury paliwa itd. leża na zero działa mi tylko kontrolka świateł mijania i kontrolka awaryjnych dziwne jest to że nic nie działa z rana jak wsiadam i jade do pracy a po pracy to wszystko działa normalnie lub jak wsiąde i jade gdzieś dalej to wszystko zaczyna działac dopiero po jakis 30 kilometrach pomocy
maruch30 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Opublikowano 6 Stycznia 2012 i co poradziłeś sobie z tym jaka była przyczyna bo mam podobnie
Magicbattle Opublikowano 6 Stycznia 2012 Opublikowano 6 Stycznia 2012 moze luzne wtyczki w liczniku albo na laczenia przewodow podswietlenia
dziki. Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 TDI? wina licznika mam tak samo... jak się nagrzeje zaczyna działać ale to nie zawsze. Można reanimować ok 300-400zł wymiana procesora ale to się nie opłaca lepiej szukać innego.
Rekomendowane odpowiedzi