mojeA4 Opublikowano 26 Maja 2011 Opublikowano 26 Maja 2011 dokładnie chodzi mi o blaszkę na zdjęciu wiem, że tak jak teraz jest wstawiona jest źle, bo byłem na ustawianiu świateł lewej lampy nie chce rozbierać, bo jest idealna, dlatego proszę Was o pomoc jest żarówka i okrąg z odbłyśnikiem i połowa tego okręgu jest przykryta metalową blaszką i jak tą blaszkę umieścić, żeby było dobrze. W tej chwili jest umieszczona u góry i jest źle (według diagnosty) ja ją tak umieściłem, bo myślałem, że dobrze lampę mam rozebraną zaraz wstawię zdjęcie jak to teraz wygląda i to tyle proszę o pomoc
mojeA4 Opublikowano 26 Maja 2011 Autor Opublikowano 26 Maja 2011 to mogę złożyć tyle, że musi być na dole tylko zwróć uwagę jest delikatny kąt na tej blaszce ma być tak? czy tak?
domin79 Opublikowano 26 Maja 2011 Opublikowano 26 Maja 2011 fota nr 2 tylko jakieś dziwne odcięcie a jak jest w lewej lampie na górze czy na dole przesłona luknij , przez klosz powinno być widać lub zapal lampe i dopiero
mojeA4 Opublikowano 26 Maja 2011 Autor Opublikowano 26 Maja 2011 to jest lampa od strony pasażera, tak jak na pewno? Tak składam w takim razie tak?[br]Dopisany: 26 Maj 2011, 15:15_________________________________________________a to będzie widać? bo tamta jest na aucie założona
domin79 Opublikowano 26 Maja 2011 Opublikowano 26 Maja 2011 ..szczerze to rozbierałem soczewki tylko z B6 ale tam przesłonka jest zawsze na dole będzie widać tylko dobrze sie przyjrzyj
mojeA4 Opublikowano 26 Maja 2011 Autor Opublikowano 26 Maja 2011 i pewnie jest prosta bez żadnego kąta a tu właśnie ten kąt nie wiem, z której strony[br]Dopisany: 26 Maj 2011, 15:17_________________________________________________niestety nie widać [br]Dopisany: 26 Maj 2011, 15:27_________________________________________________chyba faktycznie fotka nr 2, składam ją
Rekomendowane odpowiedzi