Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1.6] A4, typ B5 , 95r. -> MOJE AUDI A4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc ja też się pochwalę. Narazie to początki - mam ją od niedzieli - ale i tak uważam że jest piękna :)

45ca4fe264be0580m.jpg

c63092c4ba75c4bdm.jpg

63e53e87c3ab7b93m.jpg

c0675c3d97d72054m.jpg

aa3c1708695d21d7m.jpg

1b0a5b43d775dcf1m.jpg

I jak wam się podoba? :)

/edit: chciałam dodać że zdjęcia robione komórką wczoraj, więc przepraszam za jakość :)

Opublikowano

fajna ale jeszcze srodeczek poprosimy :wink:

Opublikowano

Ładny, ładny, a zderzak masz od nowszego - cos bylo ?? ;) Do wymiany lampy tyl, lampy przod i boczne kierunki :razz: A no i z tymi szybami cos zrob - przyciemnij przednie bo wyglada jak dostawczy :mrgreen:

Opublikowano
  • Autor

bez wypadkowy - to co do zderzaka - pewnie komuś się tak "widziało".. :cool:

co do szyb to już kombinuję nad tym, no i to samo odnośnie lamp.. szukam narazie czegoś ciekawego.. Jak wyszukam to pokażę :)

Opublikowano

Yshia, kurde szukam cale zycie takiej dziewczyny jak Ty :oops: , ktora interesi sie motoryzacja, ale do tej pory jeszcze na taka nie trafilem. :sad:

A fureczka jak ta lala. :mrgreen:

Opublikowano

No ja bym jeszcze prosil o zdjecia wlascicielki :razz: :mrgreen: :oops:

Opublikowano

Fajniuchna,tylko ten silnik :wink:

Opublikowano

autko daje rade ten sam rocznik co moj i w dodatku kolorek :mrgreen: ten kolor najladniejszy co?? :mrgreen: :mrgreen: ale lampki musisz zmienic zobacz mojego audik zdjecia z wymienionymi lampami w takim samym kolrze jak u Ciebie zobacz i ocen ehhe

Opublikowano
  • Autor
szukam cale zycie takiej dziewczyny jak Ty :oops: , ktora interesi sie motoryzacja, ale do tej pory jeszcze na taka nie trafilem. :sad:

Mój drogi, widocznie źle szukasz :)

No ja bym jeszcze prosil o zdjecia wlascicielki :razz: :mrgreen: :oops:

Zobaczymy, zobaczymy.. :)

Fajniuchna,tylko ten silnik

Wiem, wiem.. Też kochałam silnik poprzedniego auta (2,8) ale: opłaty (maskara ile wychodziło za ubezpieczenie), no i ile to mi paliło podczas jazdy.. A że jeżdżę dużo i chętnie..więc musiałam znaleść coś ekonomicznego narazie - przynajmniej dopóki nie skończę studiów..

Poza tym trochę żal mi że to nie diesel, a benzyna. Fakt, nie zamarźnie zimą, itd.. Ale sentyment pozostaje.

Aha, jeśli macie jakieś propozycje co by w nim jeszcze zmienić na lepsze (najlepiej z konkretnymi przykładami:) ), to z chęcią wysłucham :mrgreen:

Zastanawiam się czy nie dać jaśniejszych nieco szyb z tyłu aniżeli te które mam teraz , i przy okazji przyciemnić przednie.. Czy zostawić tak, i sam przód zrobić?

A i macie jakieś dobre pomysły na lampy? Znazłam kilka ciekawych całkiem, ale może macie coś lepszego? :) Czekam... :cool:

Opublikowano

wejdz na moje audi i znajdz a4 2 lifting autor szewczenko7 ten sam kolor co u Ciebie ale ze zmiana lamp :wink: moze akurat takie Ci sie spodobaja

Opublikowano
A i macie jakieś dobre pomysły na lampy? Znazłam kilka ciekawych całkiem, ale może macie coś lepszego? Czekam...

Co do lamp to najlepiej oryginalne po 1 lub 2 lifcie, co do szybek - to wedlug mnie lepiej wyglada wszystkie szybki w jednakowym przyciemnieniu - ja tak mam, jakbys chciala zobaczyc - w dziale "Moja A4" gdzies tam znajdziesz ;)

Opublikowano

Wrzuć Soczewki do przodu od modelu po lifcie (od 99r.),na błotnik kierunki cleary,tył lampa po drugim lifcie , krótką spódniczke ,okulary i jazda na miasto :wink:

Opublikowano

ardzo ladnie sie prezentuje

Opublikowano

wojtas-audi, jaki tam zderzak po lifcie :?: poprostu ma spryskiwacze :) bo przecież nowy ma połączone kratki na dole

Pikuś, właśnie znalazłeś ;)

no i na deser :)

Yshia, za***iste auto, ale wrzuć jakieś zdjęcia ze sobą na pierwszym planie :roll:

pochwal sie jak już coś tam porobisz i przedewszystkim czy Ci sie udało z przełącznikiem :twisted:

no i masz kozackie fele, najładniejsze na forum (zaraz po moich :P )

Opublikowano
no i masz kozackie fele, najładniejsze na forum (zaraz po moich )

Keżor juz sie nie podlizuj :mrgreen: A felgi zwykle - zadna rewelacja :wink:

Opublikowano
wojtas-audi, jaki tam zderzak po lifcie :?: poprostu ma spryskiwacze :) bo przecież nowy ma połączone kratki na dole

)

Jasne zderzak najzwyklejszy z tego rocznika tylko z wodotryskiem :wink:

Opublikowano

Nie patrzylem na dół tylko na wodotryski :razz:

Opublikowano

fajnie, że kolejna przedstawicielka płci pięknej w konkretnej furze sie pojawiła :wink:

Opublikowano

ładny audik :wink: , jeszcze małe korekty i będzie miodzio :cool:

Opublikowano
  • Autor

Dzięki za wszystkie miłe słowa :) Jesteście świetni.. a mówią że faceci to szowiniści :mrgreen:

:mrgreen: Nad liftingiem pracuję.. szukam.. ale wiecie, nie chcę niczego zmieniać ot tak, hop siup, auto ma być dopracowane, a do tego trzeba chwili czasu i zebrania odpowiedniej wiedzy :cool: W najbliższym czasie zrobię kilka zdjęć wnętrza i tego co pod maską, wrzucę do skomentowania, no i dobrych porad.. :mrgreen: