Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1.6] A4, typ B5 , 95r. -> MOJE AUDI A4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nad liftingiem pracuję.. szukam.. ale wiecie, nie chcę niczego zmieniać ot tak, hop siup, auto ma być dopracowane, a do tego trzeba chwili czasu i zebrania

No wiadomo , trzeba popracowac i wlozyc troche serca zeby autko bylo piekne ;) I tak zeby Ci sie podobalo :razz: Czekamy na fotki .

Opublikowano
W najbliższym czasie zrobię kilka zdjęć wnętrza i tego co pod maską, wrzucę do skomentowania, no i dobrych porad.. :mrgreen:

pamiętaj jakie jeszcze fotki masz zrobić :P

Keżor juz sie nie podlizuj :mrgreen: A felgi zwykle - zadna rewelacja :wink:

nie podlizuje sie :!: no może troszke :roll: ale fele to 17" 5-ramion i ciekawy wzór :) więc nie są to zwykłe fele :!: są niezwykłe :grin:

Opublikowano

fele maja extra wzorek tylko opony jakies ogromne mi sie wydaja :) milo, ze grono klubu powieksza sie o plec piekna :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

ahhh.. trochę nowości bo długo mnie nie było :) A więc..auto przerejstrowane, opłacone, olej i pasek rozrządu wymienione, nawet opony zimowe już zakupiłam.. Trochę kasy na to poszło.. Ale w końcu mogę zabrać się za "wygląd" :mrgreen:

Dziś jeszcze tylko kilka godzin z moim "domowym" (ponieważ przyjeżdża do mnie na sms, jak mam coś z autem) mechanikiem - zakładamy blokadę skrzyni biegów i odcięcie zapłonu..

Zamontowałam też radio, pioneera używanego, ale dźwięk po prostu genialny!

Zmykam, jutro nowe obiecane foty - wnętrza :D

Opublikowano
Zmykam, jutro nowe obiecane foty - wnętrza

Z wlascicielka oczywiscie. :razz: :wink:

Opublikowano

Yshia, piekna audiczka dzięki felgom :mrgreen: Pasują do auta i razem tworzą fajną całość :smile: Daj jeszcze zdjęcia wnętrza i rozejrzyj się za tymi lampkami :wink: Czekamy...:P

Opublikowano

Witam ...gratuluje samochodzika-dobry wybor :wink: Silniczek rzeczywiscie moglby byc mocniejszy ale da sie jezdzic :grin:

Koleczka fajne ... Audi na "kwiatuszkach" :mrgreen:

Opublikowano

wow,kolejna kobieta na forum i to taka chętna do przeróbek auta,

gratuluje wyboru samochodu

taki silnik dla kobiety jest wystarczajacy,

ja też mam spacerówke 1.6, mam fajny wydech, zamiast normalnego filtru powietrza wsadziłem stożek i lata mi sie sympatycznie, nie narzekam,

<ostatnio na 1/4mili wygrałem z mitshubishi carisma 1.6>

musisz koniecznie przyciemnić przednie szybki,bo naprawde wygląda jak dostawczy :smile:

Fajne masz aluski :cool:

Jestem ciekaw kolejnych "obiecanych" zdjęć

czesto bywam w trójmieście także w któryś dzień moge cię odwiedzić

Pozdrawiam :cool:

Opublikowano

Ładne autko i do tego z 3-miasta :mrgreen:

Obowiązkowo lampy do wymiany i bedzie super.

Opublikowano

widze ze kolezanka niezla burze wsrod meskiej czesci forum wprowadzila ;) FAJNE AUTECZKO :mrgreen:

Opublikowano
  • Autor

Mam zdjęcia, ale baaardzo brzydko wyszły. Dziś zrobię nowe, normlanym aparatem i jakość będzie znacznie wyższa.

Co do nowości..

Zabezpieczyłam auto :D (dzięki Hugo , trafna podpowiedź )

Teraz zbieram pieniądze na wymianę lamp.. Choć zastanawiam się, czy najpierw rozjaśnić nieco tylne szyby, i przyciemnić przednie (chciałabym uzyskać efekt przechodzenia odcieni w jedną całość... :twisted: ) czy właśnie wziąć się za lampy.. Co myślicie?

Opublikowano
Co myślicie?

Ja myśle , że na początek powinnać ze swojego poprzedniego postu usunąć linijke o zabezpieczeniach jakie masz w aucie.To forum czytają różni ludzie , więc po co kusić los , w dodatku podając jeszcze bardzo dokładne dane zabezpieczen :wink: