Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[BMW E38] Mój Rekinek ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

E32 fajna ,ale to już nie to samo co jednak kultowe E38

gallery-81015327-500x500.jpg

:naughty:

Opublikowano
  • Autor

E38 kultowa będzie za 5-6 lat, teraz jeszcze sporo tego jeździ. Kultowa to jest E32 czy Audi V8 ;)

3193094431_8b9d80b6dd.jpg

audiv8_039.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Graty fury szkoda tylko że nie czarna :cool1:

Opublikowano
  • Autor

Szkoda ,że nie biała :P

Opublikowano

Super auto :good: , mnie najbardziej rozwalil ten samochod jak zamknolem w nim drzwi w trakcie cholernej ulewy ... Nastala taka cisza ze do dzis ja pamietam ...jakbym sie zamknol w kabinie dzwiekoszczelnej cos pieknego ... ajak plywala po krakowskich dziurach ...ehhh .

Panowie pitolicie ze to najladniejszy model ... Jest ladna owszem , nastepny model nie byl tak udany ale ..F01 robi robote :kox: :kox:

Opublikowano
  • Autor

Super auto :good: , mnie najbardziej rozwalil ten samochod jak zamknolem w nim drzwi w trakcie cholernej ulewy ... Nastala taka cisza ze do dzis ja pamietam ...jakbym sie zamknol w kabinie dzwiekoszczelnej cos pieknego ... ajak plywala po krakowskich dziurach ...ehhh .

Panowie pitolicie ze to najladniejszy model ... Jest ladna owszem , nastepny model nie byl tak udany ale ..F01 robi robote :kox: :kox:

Co do tej ciszy, to troszkę przesadziłeś ale podkreślam "troszkę" - za to różnice między a4 b5 są znaczne (wiem wiem, nie ma co porównywać, nie ta klasa samochodu, ale...)

Co do zawieszenie, to mimo 18tek i leciutkiej gleby, fura jest bardzo komfortowa. :cool1: Pozdrawiam!

Opublikowano

Co do tej ciszy, to troszkę przesadziłeś ale podkreślam "troszkę" -

to zalezy od opcji wyposazenia ...bo z tego co wiem tam montowali podwojne szyby czy cos w ten desen :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

Kiedyś jak chwile miałem 540 w 2000 roku to marzyłem o takiej siódemce..

Bardzo ładna :good:

Opublikowano
  • Autor

Co do tej ciszy, to troszkę przesadziłeś ale podkreślam "troszkę" -

to zalezy od opcji wyposazenia ...bo z tego co wiem tam montowali podwojne szyby czy cos w ten desen :gwizdanie: :gwizdanie:

No to teraz już znamy odpowiedź - jechałeś prezydenckim krążownikiem szos z podwójną szybą :)

Kiedyś jak chwile miałem 540 w 2000 roku to marzyłem o takiej siódemce..

Bardzo ładna :good:

No 540 to bardzo fajne autko, najlepszy jest w tym silnik i jego duża moc w stosunku do lżejszej niż E38 budy. Też myślałem na 4Litrowym silnikiem, jednak wygrał rozsądek - 2.8 będzie troszkę tańszy w utrzymaniu no i ścigać się nim nie chcę :cool1:

Opublikowano

fajna 7, bedziesz wymienial fotele na te "lamane" komfortowe ? ;)

jest sporo smaczkow w ktore mozna te auto doposazyc od foteli po pierdolki typu drewno na slupku miedzy drzwiami w srodku. zreszta pewnie sam doskonale to wiesz :cool1:

szkoda tylko ze nie 740i :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

fajna 7, bedziesz wymienial fotele na te "lamane" komfortowe ? ;)

jest sporo smaczkow w ktore mozna te auto doposazyc od foteli po pierdolki typu drewno na slupku miedzy drzwiami w srodku. zreszta pewnie sam doskonale to wiesz :cool1:

szkoda tylko ze nie 740i :gwizdanie:

Powiem Ci, że nie chcę nic dłubać - dłubałem przy A4 B5 i mimo włożonej kasy to fura i tak nie zyska na wartości. Co do tych bajerów to na dzień dzisiejszy wychodzę z założenia, że lepiej poszukać dłużej na allegro i dać 2-3 tysiące więcej, niż kupić taniej i potem wkładać w modyfikacje czy naprawy, aczkolwiek nie ukrywam ,że cholernie mnie kusi żeby zacząć rzeźbić w tym E38 (no taką mam naturę). Dlatego proszę mnie nie podpuszczać :kox:

Pozdrawiam!

P.S. Link do fotek mojej B5tki:

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=47669.msg516760#msg516760

Opublikowano

No to teraz na brak miejsca nie możesz narzekać... chyba, że do parkowania :naughty:

Wpadnij na jakiegoś spota, chętnie obejrzę i dam się przewieźć :wink4:

Opublikowano
  • Autor

No to teraz na brak miejsca nie możesz narzekać... chyba, że do parkowania :naughty:

Wpadnij na jakiegoś spota, chętnie obejrzę i dam się przewieźć :wink4:

Dopiero w październiku będę w Polsce, ale jak by to miało się zmienić, za prawdę powiadam Ci dowiesz się jako pierwszy :cool1:

Opublikowano
:good:
Opublikowano

No to teraz już znamy odpowiedź - jechałeś prezydenckim krążownikiem szos z podwójną szybą :)

na to wyglada bo mowie do tej pory mam ta wszechobecna cisze w glowie ...cos pieknego :decayed:

Opublikowano

siódemka powinna mieć musowo pod blachą V8 :evil:

Opublikowano
  • Autor

A to czemu?

Opublikowano

siódemka powinna mieć musowo pod blachą V8 :evil:

równie dobrze każde A4 powinno mieć 1.9TDI pod blachą .... bezsensu :decayed:
Opublikowano
  • Autor

No bez sensu, tym bardziej że E38 7.28 ma prawie identyczne osiągi co A4 B6 1,8T. :cool1:

Opublikowano

Binek a jak blacharka się trzyma :?: wyskakują pęcherzyki :?:

bo według mnie to najsłabszy element modelu

widziałem wiele egzemplarzy mocno skorodowanych głównie przy progach i tylni pas pod zderzakiem

ciekawe jak się trzymają te ostatnie roczniki 99/00/01 :mysli: