bartekw2 Opublikowano 28 Maja 2011 Opublikowano 28 Maja 2011 Mam problem z oświetleniem schowka, widzę że działa tylko w pozycji gdy dwie blaszki się stykają. Niestety nie wiem na jakiej zasadzie ma działać zapalanie się lampki, czy brakuje mi jakiegoś elementu? Proszę o pomoc [mod]Gdzie jest prefix!!!! - poprawiłem (kolejne wylądują w koszu)[/mod]
krupskim Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 Te blaszki się stykają tylko wtedy gdy schowek jest otwarty.Wysuwający się siłownik schowka / jest połączony z zawiasem schowka - sprawdź czy zawias jest cały, nie oderwany od klapy/ powoduje zwarcie styków i zapalenie lampki.
Michal_777 Opublikowano 30 Maja 2011 Opublikowano 30 Maja 2011 Kolego zepsuty masz ten "tłoczek" co jest na zajęciu. Powinien być przymocowywany do zawiasu schowka ale widać że masz urwany jeden uchwyt. http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=26422.105 co prawda trochę niedokładnie ale widać o co mi chodzi
pakotomasz Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 Witam! Ja sobie darowalem powolne opadanie schowka i w ogóle wywaliłem tę gumę z tłoczka. Do tej pory miałem "rozpięty" tloczek z zawiasem, żeby go nie urwać, ale nie miałem ani oświetlenia wewnątrz i musiałem uważać przy otwieraniu, żeby nie połamać zawiasu. Teraz nadal musze ostrożnie otwierć schowek, ale po wywaleniu gumy i ponownym połączeniu tłoczka i zawiasu wszystko luźniutko chodzi i co najważniejsze jest światełko w schowku :>
Rekomendowane odpowiedzi