Digit Opublikowano 21 Stycznia 2008 Opublikowano 21 Stycznia 2008 każdy ogarnięty blacharz/lakiernik który miał w ręku żywice i mate szklaną, zderzak dopasowywałem sam ze znajomym który ma doświadczenie z żywicą bo ja dopiero zaczynam, nie jest to trudne, polegało w skrócie na ponacinaniu zderzaka po bokach u góry, przygotowaniu wzmocnienia i posklejania tego żywica, więc spokojnie samemu z pomocą dwóch rąk można to wykonać, z Warszawy ciężko mi kogoś polecić, nie powinno być z tym problemu, tylko kwestia ceny.
2fast4you Opublikowano 22 Stycznia 2008 Opublikowano 22 Stycznia 2008 ten zestaw nadaje sie dla pana Kazia co che podjechac pod jakas sztachetowe i poderwac najwiekszego lachona wsi Kurajewo. Poszukaj mojego czarnego audi b5 i zobaczysz jak wyglada a4 b5 ze zderzakiem ori od rs4
slepy Opublikowano 22 Stycznia 2008 Opublikowano 22 Stycznia 2008 no ja tez obstaje za zderzakiem od S4 albo RS4, ale bardziej za tym pierwszym... i jak tylko nadazy sie taka okazja i fundusze na to pozwole to uzbroje moja A4 w taki zderzaczek:)
Rekomendowane odpowiedzi