Onkel Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 Witam. tak jak w temacie chciałbym wymienić syrenke alarmu bo jest ona TROCHĘ za cicha. Na zasadzie włącz mnie nie usłysz mnie Czy mogę wymienić np. na taką?? http://allegro.pl/syrena-syrenka-20w-12v-z-zasilaniem-sax-100-i1634071462.html Aukcje podałem przykładową chodzi mi o to, żeby była w miarę głośna. Czy taka będzie?? Może jakieś inne propozycje??
Michal_777 Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 Alarm masz fabryczny czy dokładany? Fabryczny chyba korzysta z klaksonu i nie ma dodatkowej syreny to ciche to na pewno nie jest a jak masz dokładany to z wymianą nie ma żądnego problemu...
marewel Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 U mnie w pasku jest fabryczny z syrena,klakson był chyba w B5.
Michal_777 Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 W B6 też jest klakson jako syrena, bynajmniej widziałem juz kilkanaście sztuk z klaksonem zamiast syreny...
Onkel Opublikowano 31 Maja 2011 Autor Opublikowano 31 Maja 2011 Ja mam fabryczny i syrenka jest z tyłu w bagażniku na pewno nie wyje klakson przy załączeniu. Jest ona cicha strasznie dlatego chciałem ją wymienić....
Rekomendowane odpowiedzi