Opublikowano 31 Maja 201115 l Jakiś czas temu w innym temacie rozmawialismy o kontrolce i ubytku płynu. Nic nie znalazłem az do dzis kiedy po kilku pożadnych hamowaniach zaczoł płyn leciec , plama w momencie. Powiedzcie czy szukac zacisku całego czy reperaturki i w jakich cenach to mozna dostac.
Opublikowano 1 Czerwca 201115 l Zestaw naprawczy łącznie z gumkami prowadnic kosztuje około 40 zeta, może nawet mniej, a jak wymienić to chyba już gdzieś widziałem na forum. Roboty dużo nie ma, trzeba tylko na spokojnie przysiąść no i zdemontować cieknący zacisk.
Opublikowano 1 Czerwca 201115 l a jak wymienić to chyba już gdzieś widziałem na forum. Roboty dużo nie ma, szczęścia życzę, widze ze nie masz kompletnie pojecia co piszesz :wallbash:
Opublikowano 1 Czerwca 201115 l powodzenia przy ściąganiu pierścienia, a potem jeszcze więcej przy ponownym wkładaniu.
Opublikowano 2 Czerwca 201115 l Autor Załozyłem te gumki , zlozylem do kupy . Ciężko było seger wyciagnać ,zrobiłem to nozyczkami . Przewiozłem sie troche pohamowałem i znowu puścił. Chyba czeka mnie kupno zacisku bo nie mam hamulca wcale. Ale jakoś jeżdze. ma ktoś do sprzedania? lewy tył
Opublikowano 2 Czerwca 201115 l Autor Nie mówie że nie... gdybym bliżej był do Ciebie bym podjechał jak mówisz ,próbować raz jeszcze robić czy kupic nowy czy uzywany>?
Opublikowano 2 Czerwca 201115 l Nie mówie że nie... gdybym bliżej był do Ciebie bym podjechał jak mówisz ,próbować raz jeszcze robić czy kupic nowy czy uzywany>? Przemek.. wyślij do Deva na regenerację. On Ci to profesjonalnie poskłada i pomaluje :gwizdanie:
Opublikowano 2 Czerwca 201115 l taaaa i kosztuje to 200zł za komplet z jarzmami :decayed: ale jak ktos chce....
Opublikowano 2 Czerwca 201115 l w B6 245 i 255 były alu to te same zaciski ale w B5 wystepowały tez zeliwne