Gość Danynx Opublikowano 21 Września 2006 Opublikowano 21 Września 2006 przyz załączeniu i podczas pracy klimy słychać głośny szum sprężarki jakby łożysko było na wyczerpaniu. Byłem w serwisie klimatyzacji i po przesłuchaniu powiedziano że jedynie wymiana całej sprężarki. Tu się nic nie wymienia bo to loteria. Co Wy na to?
Wihajster Opublikowano 21 Września 2006 Opublikowano 21 Września 2006 dobra uzywke kupisz za 400-500 zł
Gość Danynx Opublikowano 21 Września 2006 Opublikowano 21 Września 2006 dobra uzywke kupisz za 400-500 zł czy za duże ciśnienie (nabicie na maxa) może uszkodzić w ten sposób sprężarkę?
Wihajster Opublikowano 21 Września 2006 Opublikowano 21 Września 2006 nikt o zdrowych zmyslach nie nabije wiecej niz powinno sie dac,przeciez nie nabijaja tego na oko tylko patrza na miernik cisnienia
fidziu Opublikowano 23 Września 2006 Opublikowano 23 Września 2006 Witam, gdy kupiłem moje autko toteż było słychać jeden wielki hałas, przyczyną było łożysko koła pasowego sprężarki, tak więc na początek polecałbym odwiedzić jeszcze jakiegoś innego mechanika.
Rekomendowane odpowiedzi