Reggie Opublikowano 1 Czerwca 2011 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Witam? Posiadam audi a4 b5 avant 99r wersja przed liftem. Mam pytanie. Jaki wymiar mają głośniki z przodu i tyłu? Co polecacie na przód? http://allegro.pl/glos-hertz-dcx-130-wysylka-pendrive-gratis-w-wa-i1622162356.html http://allegro.pl/hertz-dsk-130-kurier-gratis-audi-a3-a4-bmw-3-5-i1635577775.html A co na tył??? Kupić 1 przykład czy 2 i odjąć tweeter z zwrotnicą?
kaczmar13 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Opublikowano 1 Czerwca 2011 :hi:Z przodu głośniki masz z trzema mocowaniami, które w dodatku są pod różnym kontem, ciężko Ci będzie zamontować to co pokazałeś a i efektu nie ma się co spodziewać. Lepiej upchnąć tam 16 w panelu pod tapicerką. Moim zdaniem wymiana fabrycznych 13 na inne 13 nie ma większego sensu, jeśli już to same gwizdki bo fabryka jest beznadziejna. Tył tak samo chyba na trzy uchwyty ale już 16 tylko mocowane zdaje się też do tapicerki więc i tu zmiana będzie minimalna
Reggie Opublikowano 1 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2011 Ale da rade "upchnąć" 16 czy trzeba coś przerabiać? Będę wygłuszał drzwi przód, tył oraz bagażnik. Mam dobry wzmacniacz i subwoofer Chodzi mi dokładnie jakie mam kupić głośniki
kaczmar13 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Opublikowano 1 Czerwca 2011 da radę i 16 ale trzeba zrobić panel mocujący do drzwi, przy 13 montowanych do tapicerki wygłuszanie nie ma większego sensu. Poszukaj na forum, było gdzieś opisane jak zrobić z przodu 16 pod fabryczną tapicerkę.
Reggie Opublikowano 1 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2011 Ok. Zaczynają się wakacje a więc może się pobawię Każdy pisze o przodzie bo jest kilka możliwości głośników. a jakie głośniki na tył? 2-drożne, 3-drożne czy odseparowane?
kaczmar13 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 odseparowane zawsze będą grały lepiej, ale są droższe i wymagają więcej pracy przy ich instalowaniu....Twój wybór
Rekomendowane odpowiedzi