pox Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Cześć, Mam pewien może banalny, ale upierdliwy problem. Otóż gdy podłącze jakąkolwiek wtyczkę do gniazda zapalniczki, to kontaktuje dosłownie na styk i wystarczy lekko jej dotknąć, czy tez wjechać w jakaś dziurę żeby się rozłączyła. Sama wtyczka nie wypada z gniazda, ale wydaje mi się ze za płytko wchodzi. Co można by z tym zrobić?
dobis1 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 być może jest brudna lub zaśniedziała, spróbuj ją wyczyścić....wyciągnij bezpiecznik jeśli będziesz styk czyścił..
jac0205 Opublikowano 11 Czerwca 2011 Opublikowano 11 Czerwca 2011 A ja myślę, że to wina wtyczki. Mam ten sam problem. Ładowarka samochodowa wchodzi ale dioda się nie pali a przez przedłużacz, który ma krótszą wtyczkę (chodzi mi o odległość bolca od bocznych blaszek )wszystko działa.
MATIUS Opublikowano 11 Czerwca 2011 Opublikowano 11 Czerwca 2011 wyjmij zapalniczke oczyść i tam są takie blaszki możesz je delikatnie podgiąć później włóż zapalniczkę będzie wchodzić z lekkim oporem ja tak zrobiłem przy wymianie zaróweczki podświetlenia aczkolwiek może być to też wina wtyków tych urządzeń..
Rekomendowane odpowiedzi