pieciajek Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Ta się zastanawiam czy instniej jakaś tabela skrzyń audi a4 b5 , generalnie chodzi mi o to czy jest taka rozpiska skrzyń która będzie pomagała przy doborze skrzyni jeśli swoją mamy uszkodzoną. np. skrzynia o kodzie DUK to skrzynia montowana do 115 tdi ale jeśli taka tabela istnieje to powie mam że tę skrzynię możemy zamontować do silnika 110tdi 1,8T czy 2,4 v6 aps i na odwrót, tabela wskazała by nam że do silnika 110tdi można zamontować skrzynię np DUK, DQS EEN CZY DVS macie jakieś wiadomości na ten temat bo kodów silnika jest kilkanaście w b5 ale skrzyń całe mnóstwo.
Banan Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Coś takiego można znaleźć w Elsie przynajmniej są tabele skrzyń automatycznych
pieciajek Opublikowano 21 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2011 Fajnie ale może ktoś takie tabele wrzucić na temat bądż wysłać mi na e-maila.[br]Dopisany: 05 Czerwiec 2011, 18:49_________________________________________________Kolega Bendzji znalazł dla mnie w elsie rozpiskę skrzyń w pdf. Wielkie dzięki i temat uznaję za wyczerpany a cel osiągnięty.
Banan Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Jakby ktoś chciał mogę przesłać na mail no chyba że mogę to udostępnić to jakoś?
Banan Opublikowano 23 Czerwca 2011 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Proszę bardzo: http://wyslijto.pl/plik/ed6umz5ksw
ryszard1961 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Wyślij mi na pw .Dzięki[br]Dopisany: 23 Czerwiec 2011, 13:32_________________________________________________ Proszę bardzo: http://wyslijto.pl/plik/ed6umz5ksw tu masz te tabele
swiezak84 Opublikowano 28 Czerwca 2011 Opublikowano 28 Czerwca 2011 Coś takiego można znaleźć w Elsie przynajmniej są tabele skrzyń automatycznych chyba jestem slepy bo widze same manuale
Banan Opublikowano 29 Czerwca 2011 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Szukałem kiedyś przełożeń swojego automata z ciekawości i znalazłem: Workshop Repair Guide -> Power Transmission -> 5-speed... -> 00 Technical... -> Gearbox ident....-> Code letters..... i jest
Rekomendowane odpowiedzi