FANTOMAS Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 Tomek , widoczek super! Międzyzdroje? Tak Międzyzdroje nikt nam nie chce wierzyć że taka tu jest pogoda ale tak jest 25 na plaży nie praży fajna bryza od morza nawet jest trochę zdradliwie bo nie czuć jak plery przypieka co właśnie mnie spotkało jak siedzialem z córą w wodzie
Gość Trzeniu Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 jak możesz to wyślij nazwę ulicy na pw a najlepiej jeszcze nr tego bloku (hotelu?) z przodu
boseron Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 cześć Panowie Tomek nie do wiary ze u Ciebie takie słoneczko aż chce sie żyć, mam nadzieje ze od 10 sierpnia tez bedzie super bo stanęło na tym ze jedziemy nad Bałtyk. Panowie można przed odbiorem paczki na poczcie zobaczyć jej zawartość i w razie niezadowolenia zrezygnować z zakupu? taka opcja jest chyba dodatkowo płatna ?czy tak sie nie da.[br]Dopisany: 29 Lipiec 2010, 00:36_________________________________________________czesc dawco narządów
FANTOMAS Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 Ten Hotel gdzie mieszkam to ul. Promenady Gwiazd 34 (jak dobrze pamiętam) hotel Vestina ten budynek na zdjęciu z przodu to nie hotel tylko apartamentowiec który stoi nie zamieszkany już od zeszłego roku (w zeszłym roku też tu byłem) może w kilku mieszkaniach się wieczorem świeci a tak to puchy ktoś się chyba nie wstrzelił z developerką Tak możesz coś takiego zamówić chyba coś koło 5zeta to kosztuje możesz otworzyć paczkę i się odwrócić na pięcie mi tak kiedyś kolo kiere wysłał dobrze że nie wierzyłem w zapewnienia że igła itp po otwarciu podziękowałem
boseron Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 to dobrze kolo mi wysłał felgi i czekają na poczcie, ale zadnego telefonu,adresu do gościa nie mam nic-wszystko na maila załatwiane, mam nadzieje ze w środku nie ma cegieł dlatego chce to sprawdzić zanim zapłace.[br]Dopisany: 29 Lipiec 2010, 00:56_________________________________________________Ty Tomek a dlaczego Ty masz moje zdjęcie w Avatarze na dole, czwarty od lewej to ja
FANTOMAS Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 Ale z tego co pamietam to on nadając paczkę musi to określić wcześniej i z góry to opłacić bez tego na poczcie Ci nie pozwolą otworzyć bez zapłacenia[br]Dopisany: 29 Lipiec 2010, 00:58_________________________________________________Idę spać bo sniadanko do 10 wydają więc lepiej nie zaspać żebym potem się nie trzeba było żywić jagodziankami na plaży [br]Dopisany: 29 Lipiec 2010, 01:01_________________________________________________ Ty Tomek a dlaczego Ty masz moje zdjęcie w Avatarze na dole, czwarty od lewej to ja Tak mi coś Siemian wspominał że cię poznaje po najdłuższej pale [br]Dopisany: 29 Lipiec 2010, 01:03_________________________________________________oczywiście bez urazy
boseron Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 dobrej nocy też mykam bo na rano do pracy o 6 trzeba wstać.
Gość Trzeniu Opublikowano 29 Lipca 2010 Opublikowano 29 Lipca 2010 Ktoś jutro wybiera się na rynek? :gwizdanie: Może by zapić mordę w większym gronie
boseron Opublikowano 29 Lipca 2010 Opublikowano 29 Lipca 2010 Ktoś jutro wybiera się na rynek? :gwizdanie: Może by zapić mordę w większym gronie ale młodzieży do lat 18-tu alkoholu sie nie sprzedaje
jarko Opublikowano 29 Lipca 2010 Opublikowano 29 Lipca 2010 Ktoś jutro wybiera się na rynek? :gwizdanie: Może by zapić mordę w większym gronie Aha akurat jutro mam wozić jakieś pijackie "gęby" pod krawatami z wesela :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi