Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Pablo chyba nie wie OCB :decayed:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pablo chyba nie wie OCB :decayed:

:mysli::polew::decayed:

Opublikowano

Dzieki za spota, dawno tyle ludzi nie widzialem :shocked:

Opublikowano

Jesli kogos wkur... kiedy filmik sie długo ładuje i nie ma co z soba zrobic to:

1. Otwórz YouTuba

2. Otwórz dowolny filmik.

3. Wk...rw się że się długo buforuje

4. Wciśnij pauzę.

5. Przytrzymaj lewą strzałkę na klawiaturze <-

6. Zagraj w snake

:decayed:

Opublikowano
:polew:
Opublikowano

Panowie coś dawno nie graliśmy w Coda a jak zobaczyłem ta gierke co Pablo pokazał to mi sie znowu zachciało

Opublikowano

Panowie coś dawno nie graliśmy w Coda a jak zobaczyłem ta gierke co Pablo pokazał to mi sie znowu zachciało

chetni teraz? :naughty:

Opublikowano

Nie wkurwiajcie mnie bo dalej tej gry nie mam bo myślałem że już przestaliście grać :evil:

Opublikowano

no Pablo nie kuma cza-czy wiec tym smieszniej ;p

Opublikowano

Dawid ja teraz nie moge bo w pracy jestem a tu jej nie mam zainstalowanej, pozatym na tym padalcowym sprzęcie to nie wiem czy by MArio Bros poszedł :decayed:

Opublikowano

Dawid ja teraz nie moge bo w pracy jestem a tu jej nie mam zainstalowanej, pozatym na tym padalcowym sprzęcie to nie wiem czy by MArio Bros poszedł :decayed:

A contra :mysli::decayed:

Idę w kimę bo za dużo wyborowej :polew:

Opublikowano

no teraz to juz masz przejeba*e :gwizdanie:

Opublikowano

Pablo macie jakies fajne odtwarzacze dvd przenośne- coś bym Córce w samochodzie zamontował na długie dystanse byłoby jak znalazł.

Kerczi i jak jedziesz do tej Chorwacji w sierpniu?

Opublikowano

no teraz to juz masz przejeba*e :gwizdanie:

Przecież ja Ci piszę wyraźnie że za dużo wypiłem i skończyłem na szybkości 0,7l a ty się do mnie burzysz :polew::decayed:[br]Dopisany: 27 Lipiec 2010, 23:42_________________________________________________

Pablo macie jakies fajne odtwarzacze dvd przenośne- coś bym Córce w samochodzie zamontował na długie dystanse byłoby jak znalazł.

Kerczi i jak jedziesz do tej Chorwacji w sierpniu?

Mam tego od ch :decayed: i musiałbyś sobie coś wybrać czy np z Tunerem czy bez, jaki wyświetlacz 7", 9" czy ma być z grami itd itp czy ma mieć uchwyty na zagłówek, jest tego trochę, jak coś to jestem pojutrze :wink4:[br]Dopisany: 27 Lipiec 2010, 23:44_________________________________________________Ej rozkmincie nowy program do jebania muzyki http://lol24.com/accurs/233304.png :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

nie jade bo jak przeliczylem koszty to doszedlem do wniosku ze bez sensu...wole leciec we wrzesniu/pazdzierniku samolotem do prawdziwych cieplosci...

Opublikowano

nie jade bo jak przeliczylem koszty to doszedlem do wniosku ze bez sensu...wole leciec we wrzesniu/pazdzierniku samolotem do prawdziwych cieplosci...

bo Chorwacja wcale taka tania nie jest. Ale ja osobiście to traktuje jak inny rodzaj urlopu niż samolocikiem do cieplych krajow.

Można przynajmniej troche pozaapierdalać :decayed: :decayed:

Opublikowano

bo Chorwacja wcale taka tania nie jest. Ale ja osobiście to traktuje jak inny rodzaj urlopu niż samolocikiem do cieplych krajow.

a wiesz jak się samolotem zapier..... :decayed:

Opublikowano

no własnie moja tez cos plany zmienia ze chce nad Bałtyckie bo piasek na plazy i dla Dziecka jodu troche

Opublikowano

no własnie moja tez cos plany zmienia ze chce nad Bałtyckie bo piasek na plazy i dla Dziecka jodu troche

jak chce jodu to weź ją do Swoszowic do komory , wyjdzie taniej :decayed:

Opublikowano

a wiesz jak się samolotem zapier..... :decayed:

no :kox:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.