imelvis Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 Pier..le, nigdy wiecej nie pije... :| amator taaaa:P pierwsza zasada domowek: domowek sie nie robi, na domowki sie chodzi:P dobrze ze sie zywczyk jeden ostał
PABLO Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 Prawdziwa okazja http://moto.allegro.pl/audi-a4-z-niemiec-uszkodzony-i1214957717.html
nex Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 PABLO ty taką kupiłeś tylko z drugich rąk już zrobioną
irko Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 siema, do sprzedania moja betka... sa zainteresowani? Ile? kwestia dogadania, na aukcjach zadna sztuka nie jest tak dopasiona, auto w stanie aaaa.... zreszta spytaj sie ogra w jakim stanie bo on wie, ze nie naleze do ludzi wymieniajacych czegos dopiero jak sie urywa tylko czasem kilkadziesiat tysiecy wczesniej... powiedzmy, ze najtansza na allegro kosztuje 80 kola to za tyle jestem w stanie oddac, mnie wyszla jakies 110tys 10 miesiecy temu...
PABLO Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 PABLO ty taką kupiłeś tylko z drugich rąk już zrobioną No ba, przecież nie wiesz że z takiej ją rezałem na początku :kox:
Patrykbor Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 siemanko trzeniu a ty bienkowi ośkę sprzedałeś bo byle jakim piachu się zakopywał i trza było ciągnika szukać
Gość Trzeniu Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 siemanko trzeniu a ty bienkowi ośkę sprzedałeś bo byle jakim piachu się zakopywał i trza było ciągnika szukać chciał tanio to dostał bez Q
Patrykbor Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 nawet range rover nie dawał rady żeby go wyszarpać
PABLO Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 Szkoda że nie ma spotów o 19:00 to jeszcze bym zdążył was zastać po 20tej jak będę wracać z MM
jarko Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 Szkoda że nie ma spotów o 19:00 to jeszcze bym zdążył was zastać po 20tej jak będę wracać z MM Ale kogo :?:
nex Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 Szkoda że nie ma spotów o 19:00 to jeszcze bym zdążył was zastać po 20tej jak będę wracać z MM Ale kogo :?: kolegów
Rekomendowane odpowiedzi