Cuber Opublikowano 12 Września 2010 Autor Opublikowano 12 Września 2010 Dzięki za gościnę, póki co wiem który to był Cuber (piękne to B8 :>) oraz Przemian któremu pożyczałem klucze, domyślam się także że Pablo to ten który tłumaczył mi i Ciepłemu o B8 oraz jeździ tym czarnym sedanem na dużym kole :> miło bylo poznać
Gość Trzeniu Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 było mega zgubiłem klucze od domu kurrrrrrrrrrrrrrrrr ...........
ozi_wells Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 Dzięki za gościnę, póki co wiem który to był Cuber (piękne to B8 :>) oraz Przemian któremu pożyczałem klucze, domyślam się także że Pablo to ten który tłumaczył mi i Ciepłemu o B8 oraz jeździ tym czarnym sedanem na dużym kole :> To znasz wszystkich już Nie zginiesz No tak znasz Przemiana to znasz wszystkich...
siemian Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 Przemiana łatwo poznać bo ma jedyne a4 upodobnione do a3 :decayed:
grzeg Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 Pozdro dla chłopaków z oddziału żółtych Dzieki za gre i za pomoc w obronie twierdzy :> Trzeniu, david, trueOgre - dzieki za pozniejsza posiadowe w mcDonaldzie Do nastepnego!
Gość TrueOgre Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 Pozdro dla chłopaków z oddziału żółtych Dzieki za gre i za pomoc w obronie twierdzy :> Trzeniu, david, trueOgre - dzieki za pozniejsza posiadowe w mcDonaldzie Do nastepnego! Również pozdrawiam oddział zwiadowczy David furka Łukasz patrząc na obrażenia młody raczej nie miałby ciekawie
Gość Trzeniu Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 mega za***ista ta Twoja B8ka Dawid [br]Dopisany: 12 Wrzesień 2010, 23:30_________________________________________________dzięki za kawe i zestaw , paliwa wystarczyło
jarko Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 Cześć PRACY :> A tak z innej beczki popłakałem się jak chłopaki zaczęli nawijać o EVO Poźka http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=157065.0 Pablo linkuj że konkretnie o co Ci chodzi, a nie cały wątek i se szukajcie Dzięki za gościnę, póki co wiem który to był Cuber (piękne to B8 :>) oraz Przemian któremu pożyczałem klucze, domyślam się także że Pablo to ten który tłumaczył mi i Ciepłemu o B8 oraz jeździ tym czarnym sedanem na dużym kole :> To znasz wszystkich już Nie zginiesz No tak znasz Przemiana to znasz wszystkich...
david_n Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 Dziękówa chlopaki za strzelanko :good:
Gość Trzeniu Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 Panowie , rzuca ktoś ze mną palenie? Mogę się pochwalić że nie paliłem już z 10 min
david_n Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 Ja mam plan nie palic do rana :gwizdanie: spokojnej
boseron Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 Gasimy A wała Dopiero teraz a wała dopiero teraz bo właśnie wróciłem z miasta
Gość PrZeMiAn Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 Przemiana łatwo poznać bo ma jedyne a4 upodobnione do a3 :decayed: Siemian, Ciebie za to nikt nie może poznać bo regularnie auto jest w lakierni Powinienes zostać twarzą masy szpachlowej
Ciepły Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 Dzień dobry Dziękuję pozostałym obecnym za spota
Rekomendowane odpowiedzi