zlota1977 Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 Robert możesz rzucic mi jakos opinie jako fachowiec o mercedesie klasy A może byc na PW co by nie zaśmiecać wątku
Wąski Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 Robert możesz rzucic mi jakos opinie jako fachowiec o mercedesie klasy A może byc na PW co by nie zaśmiecać wątku [br]Dopisany: 13 Wrzesień 2010, 08:48_________________________________________________ Panowie , rzuca ktoś ze mną palenie? Mogę się pochwalić że nie paliłem już z 10 min jaa
KERCZI Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 Przemiana łatwo poznać bo ma jedyne a4 upodobnione do a3 :decayed: Siemian, Ciebie za to nikt nie może poznać bo regularnie auto jest w lakierni Powinienes zostać twarzą masy szpachlowej buahahah i dodatkowo do tego twarza koła łowieckiego saren
FANTOMAS Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 Gasimy A wała Dopiero teraz a wała dopiero teraz bo właśnie wróciłem z miasta Oj to widzę że postrzał w kolano był poważny skoro się dopiero o tej godzinie doczołgałeś Marines nie zostawiają kolegów na polu walki
gruszka Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 Gasimy A wała Dopiero teraz a wała dopiero teraz bo właśnie wróciłem z miasta Oj to widzę że postrzał w kolano był poważny skoro się dopiero o tej godzinie doczołgałeś Marines nie zostawiają kolegów na polu walki nie został na polu przeciągliśmy go w krzaki
FANTOMAS Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 Gasimy A wała Dopiero teraz a wała dopiero teraz bo właśnie wróciłem z miasta Oj to widzę że postrzał w kolano był poważny skoro się dopiero o tej godzinie doczołgałeś Marines nie zostawiają kolegów na polu walki nie został na polu przeciągliśmy go w krzaki I się pewnie obudził bez portfela i kluczków do skutera stąd tak długo wracał jednym słowem bawiliście się w gangsterów i policjantów teraz już wszystko jasne Boseron
Cuber Opublikowano 13 Września 2010 Autor Opublikowano 13 Września 2010 siemka Jarko , ładniutki był ten Twój MMSik
KERCZI Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 Cuber jakbym mogl zapomniec Juz dzisiaj jaram sie jak maly dzieciak :kox:
Cuber Opublikowano 13 Września 2010 Autor Opublikowano 13 Września 2010 Cuber jakbym mogl zapomniec Juz dzisiaj jaram sie jak maly dzieciak :kox: :naughty:
jarko Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 siemka Jarko , ładniutki był ten Twój MMSik akurat byłem w pobliżu
Cuber Opublikowano 13 Września 2010 Autor Opublikowano 13 Września 2010 siemka Kercziowy napisał byś coś innego a nie wieczne witanie
KERCZI Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 nikt nie pisze nic konstruktywnego to i nie ma z czego szydzic...wiec pozostaje witanie
Rekomendowane odpowiedzi