Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Własnie wróciłem z myjni , ku.... ile mam rys na aucie od tego odgarnywania śniegu :shocked: :shocked: ;( nowe odpryski , klapa tylnia masakra :wallbash:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

poleci polerka na wiosnę i będzie dobrze ;-)

PS: Gdzie myją w takim mrozie ?

Opublikowano
  • Autor

PS: Gdzie myją w takim mrozie ?

Wszędzie :naughty: CleanPark na ul.Dauna ( Wola Duchacka )

Opublikowano

dlatego ja w zimie nie myje czekam na temperatury dodatnie

współczucia ;(

Opublikowano
  • Autor

dlatego ja w zimie nie myje czekam na temperatury dodatnie

współczucia ;(

spoko , nie jest tak źle :kox:

Opublikowano

Jarko znajdą sie u Ciebie jeszcze dwie rameczki klubowe bo b6 poszła z ramkami ( w b7 z przodu też jest ramka bo nie pamiętam :mysli:)

Opublikowano
  • Autor

Jarko znajdą sie u Ciebie jeszcze dwie rameczki klubowe bo b6 poszła z ramkami ( w b7 z przodu też jest ramka bo nie pamiętam :mysli:)

Powinieneś mieć nakładke plastikowa która sciagasz , montujesz tablice ,później nakładkę i po sprawie

masz fotkę jak było u mnie , ale fakt że były równiez ramki :cool1:

sprzedaz11.jpg

Opublikowano

Jak Jarko nie znajdzie to ja ostatnio brałem dwa komplety w tym jeden w razie W na zapas ;-)

Opublikowano

oki dzieki za wjaśnienie Cub , jakby Jarko nie miał to sie zgłosze Ogr

Opublikowano

spoko, nie ma sprawy - moją żonę już ta leżąca ramka denerwuje ;-)

Opublikowano

Koledzy jakby komuś przydarzył się taki wypadek jak mi (próba kradzieży samochodu) czego nikomu nie życzę, to polecam gościa Leszek Sowiński firma Kluczyk (Zamki samochodowe, stacyjki - Awaryjne otwieranie) ul. Malborska 93a Kraków Tel.: 0 608 43 40 00 przyjeżdża do klienta :)

w moim przypadku w 15 minut odpalił mi samochód, później musiałem zostawić u niego samochód na parę godzin i zamek w drzwiach oraz stacyjka wymieniona i wszystko za 400 zł

pozdrawiam :a4fan:

Opublikowano

dobrze wiedziec :good:

Opublikowano
  • Autor

Koledzy jakby komuś przydarzył się taki wypadek jak mi (próba kradzieży samochodu) czego nikomu nie życzę, to polecam gościa Leszek Sowiński firma Kluczyk (Zamki samochodowe, stacyjki - Awaryjne otwieranie) ul. Malborska 93a Kraków Tel.: 0 608 43 40 00 przyjeżdża do klienta :)

w moim przypadku w 15 minut odpalił mi samochód, później musiałem zostawić u niego samochód na parę godzin i zamek w drzwiach oraz stacyjka wymieniona i wszystko za 400 zł

No przeciez wiadomo o nim już od dawien dawna i jest dość znaną osobą w Krakowie:cool1:

Przemianowi odpalal auto i naprawiał stacyjke po próbie kradziezy to samo Zieluchowi :naughty:

Opublikowano

ogólnie to wczoraj po raz pierwszy jechałem samochodem, a kluczyk miałem w ręce :kox:, a gasiłem go śrubokrętem :polew:

No przeciez wiadomo o nim już od dawien dawna i jest dość znaną osobą w Krakowie :cool1:

Przemianowi odpalal auto i naprawiał stacyjke po próbie kradziezy to samo Zieluchowi :naughty:

ale jak pytałem o fachowca po kradzieży to nikt mi go tu nie polecił

Opublikowano

ogólnie to wczoraj po raz pierwszy jechałem samochodem, a kluczyk miałem w ręce :kox:, a gasiłem go śrubokrętem :polew:

No przeciez wiadomo o nim już od dawien dawna i jest dość znaną osobą w Krakowie :cool1:

ale jak pytałem o fachowca po kradzieży to nikt mi go tu nie polecił

bo pytałeś w środe

Opublikowano
  • Autor

hmmm jak to nie, miałes napisane gosc na malborskiej :naughty:

Nie chce mi sie postów wertowac do tyłu ale było o tym :gwizdanie:

Opublikowano

:hi:

Ale będzie ciepełko w nocy -22 :kox::decayed:

Ciekawe czy odpali bo przy -14 odpalił od kopa a stał z 4dni :)

Opublikowano

farciarz ;-)

Koledzy macie może jakiegoś znajomego lakiernika ? Kupiłem zderzak z S4 i potrzebuję go pomalować. Przy okazji może bym też maznął przednią dokładkę zderzaka i listwy drzwiowe.

Ilę Cię wyniósł zderzak i czy kupiłeś kompletny???

tylny tylny ;-) znasz jakiegoś lakiernika ?

Opublikowano

farciarz ;-)

Koledzy macie może jakiegoś znajomego lakiernika ? Kupiłem zderzak z S4 i potrzebuję go pomalować. Przy okazji może bym też maznął przednią dokładkę zderzaka i listwy drzwiowe.

Ilę Cię wyniósł zderzak i czy kupiłeś kompletny???

tylny tylny ;-) znasz jakiegoś lakiernika ?

Na centralnej przy komisie samochodowym podobno gość dobrze lakieruje, znajomy tam ostatnio honde civic zostawiał i jest zadowolony.

Opublikowano

no jak całe auto to oni wolą ;-) ponoć marudzą strasznie przy pojedynczych elementach :-(

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.