Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A spalanie naprawde takie mam

7,2 w miescie w korkach ? stawiam skrzynke wódki jak osiagniesz takie spalanie jeźdząc po miescie w godzinach od 7 do 17 , przejedziemy 100 km jesli bedzie takowe stawiam skrzynke wódki jeśli nie to Ty :naughty: z tym że obawiam sie ze na 100 km w miescie w tych godzinach moze nam braknąc czasu :kox:

mam a3 1.9 tdi 105 km i po miescie pali prawie 9 litrow, o s-ce nie wspomnę, mam tez puga 1.9d i po miescie pali ok 6-7

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi:

widze ze ostatnio dużo mnie ominęło tematów policyjnych.... hehe.

Panowie (Tomek) po co skóra w radiowozie żeby tych śmierdzących luji , ćpunów, zarzyganych i zasranych meneli w za***istych warunkach przewozić do izby wytrzeźwień ? z tyłu w astrach jest plastik zeby było łatwiej umyć a z przodu nie ma potrzeby skóry zakładać, w lecie poci sie dupsko w mundurze a w zimie zimno, materiał tańszy i lepszy :good:

co do wyboru alfy :thumbdown: porażka po całości jak i z astrami kiedyś, kia ceed myśle ze juz lepszy wybór tania w eksploatacji...

a najlepiej mi sie jeździło niezniszczalnym starym paskiem, miał 450 tys km i dawał rade :good: dzisiejsze astry tyle nie wytrzymają

Opublikowano

a nie wiesz czy jest zarejestrowany?? i czy nie zdekompletowany?? chyba bym wzial...

nie wiem, mam telefon do właściciela

jedynie siedzi od dawna na allegro to:

http://allegro.pl/audi-90-4000-b2-quattro-4x4-i1356099300.html

ile Cie wyjdzie mniej wiecej swap silnika an 4.2?

co do tej 4000 to, cytat z b2forum

"Było... Gość chce 2x więcej pieniędzy niż zapłacił za nią kilka miesięcy wcześniej jednemu z naszych forumowiczów, a poza tym zajmuje haniebne miejsce na liście oszustów w dziale ogłoszeń."

pytasz o sam zakup silnika z włożeniem ?

Opublikowano

mania b2 ogarnia Nas :naughty:

Opublikowano

mania b2 ogarnia Nas :naughty:

napalacie się jak ślepi na suchary... :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

zrobić sobie do upalania autko fajna rzecz są zwolennicy i przeciwnicy

Opublikowano

Boseron przecież się śmieje. Jakbym miał jakąs wolną kase też bym sobie jakieś upal-auto kupił :decayed:

Opublikowano

Boseron przecież się śmieje. Jakbym miał jakąs wolną kase też bym sobie jakieś upal-auto kupił :decayed:

ja az tak dobrze sie nie znam zeby złożyć takie B2, poza tym to dobre dla kogoś kto ma warsztat samochodowy moze sobie dłubać w wolnym czasie ( czytaj sokół) i ma do tego warunki, a obcemu dawać zarobić i to niemałe pieniądze za taki swap silnika podejrzewam to nie dla mnie.[br]Dopisany: 15 Grudzień 2010, 23:43_________________________________________________Marek jakbys słyszał o jakis gratach do B7 zeby cos wymodzić to dawaj cynka :wink4: bo jak narazie to zdązyłem ją wysprzątać tylko, trzeba pomysleć o jakis modach niskobudzetowych

Opublikowano

spoko spoko, pamiętam o Tobie :)

Opublikowano

ja az tak dobrze sie nie znam zeby złożyć takie B2, poza tym to dobre dla kogoś kto ma warsztat samochodowy moze sobie dłubać w wolnym czasie ( czytaj sokół) i ma do tego warunki, a obcemu dawać zarobić i to niemałe pieniądze za taki swap silnika podejrzewam to nie dla mnie.

przecież nie musisz budować takiego auta jak ja od razu

kupisz np. b3 quattro 2.3 20V za 5 tys, wybebeszysz, wsadzisz jakieś kubły, może wydech

i masz już fajne auto do zabawy, do zabawy, do szaleństw itp

albo e30

możesz iść też taką drogą jak ja, czyli wymienić praktycznie wszystko :kox:

ale to już oczywiście większe koszty rzędu 20-30 tysl lub nawet więcej bo to nigdy się nie kończy

ale pocieszeniem jest fakt, że na tym aucie nie stracisz, wystawiasz na ebay i spokojnie znajdzie się kupiec

i jeszcze na tym zarobisz

ja już "dorosłem" do tego żeby nie pchać $$$ w nowe auta, bo to się nie opłaca po prostu, z dnia na dzień tracisz na tym aucie

jak się pozbędę mojej bmki to kupuję jakiegoś daily car w granicach ~ 25 tys, akurat Volvo S60 mi chodzi po głowie :)

i taki samochód w zupełności wystarczy

a jeśli będzie nadmiar $$$ to potem kupuje właśnie e30 coupe i będę je robił, bo te auta też już drożeją

czysta logika :cool1::)

Opublikowano

ja az tak dobrze sie nie znam zeby złożyć takie B2, poza tym to dobre dla kogoś kto ma warsztat samochodowy moze sobie dłubać w wolnym czasie ( czytaj sokół) i ma do tego warunki, a obcemu dawać zarobić i to niemałe pieniądze za taki swap silnika podejrzewam to nie dla mnie.[br]Dopisany: 15 Grudzień 2010, 23:43_________________________________________________Marek jakbys słyszał o jakis gratach do B7 zeby cos wymodzić to dawaj cynka :wink4: bo jak narazie to zdązyłem ją wysprzątać tylko, trzeba pomysleć o jakis modach niskobudzetowych

Jakby co mam ślady po kulach i łapę pudziana oddam za przysłowiową flaszkę :naughty:[br]Dopisany: 16 Grudzień 2010, 00:34_________________________________________________

ja az tak dobrze sie nie znam zeby złożyć takie B2, poza tym to dobre dla kogoś kto ma warsztat samochodowy moze sobie dłubać w wolnym czasie ( czytaj sokół) i ma do tego warunki, a obcemu dawać zarobić i to niemałe pieniądze za taki swap silnika podejrzewam to nie dla mnie.

przecież nie musisz budować takiego auta jak ja od razu

kupisz np. b3 quattro 2.3 20V za 5 tys, wybebeszysz, wsadzisz jakieś kubły, może wydech

i masz już fajne auto do zabawy, do zabawy, do szaleństw itp

albo e30

możesz iść też taką drogą jak ja, czyli wymienić praktycznie wszystko :kox:

ale to już oczywiście większe koszty rzędu 20-30 tysl lub nawet więcej bo to nigdy się nie kończy

ale pocieszeniem jest fakt, że na tym aucie nie stracisz, wystawiasz na ebay i spokojnie znajdzie się kupiec

i jeszcze na tym zarobisz

ja już "dorosłem" do tego żeby nie pchać $$$ w nowe auta, bo to się nie opłaca po prostu, z dnia na dzień tracisz na tym aucie

jak się pozbędę mojej bmki to kupuję jakiegoś daily car w granicach ~ 25 tys, akurat Volvo S60 mi chodzi po głowie :)

i taki samochód w zupełności wystarczy

a jeśli będzie nadmiar $$$ to potem kupuje właśnie e30 coupe i będę je robił, bo te auta też już drożeją

czysta logika :cool1::)

Z tym zarabaianiem to nie zapędzał bym się. bo w trakcie takich prac zawsz wychodzą jakieś dodatkowe koszta, ale to prawda w tych autach nie ma co tanieć juz za bardzo i tylko można więcej wyciągnąć. Sam chętnie bym taką e30 zakupił :)

Opublikowano

e30 pomodzoną bez wydechu jeździłem po zakopiance i powiem Wam to było z 10 lat temu i do tej pory wrażenia pamiętam :kox:

Opublikowano

najlepiej to robi Koraszewski

kupuje audi coupe i audi b2 2-drzwiowe

tnie, spawa, zakłada błotniki, zderzaki

i sprzedaje jako sport quattro

a cena :

http://www.koraszewski.com/auta.html

Nadwozie Audi Sport quattro

- uzbrojone poszycia carbonowe

- z pełną dokumentacją z roku 1984

Cena: 29,900 EUR :decayed:

Opublikowano

ostatnie audi wymiata :kox: 650 KM[br]Dopisany: 16 Grudzień 2010, 01:09_________________________________________________to czas do spania :hi:

Opublikowano

Boseron gratki nowego B7 :wink4:

Kerczi Ty masz autko leniu :kox: jak coś dam Ci moje :>

Byłem wczoraj na ciepłowniczej ale sam lód :thumbdown: no ale Q [br]Dopisany: 16 Grudzień 2010, 08:45_________________________________________________Kamil czemu porzucone pod śniegiem Twoje B2 :mysli:[br]Dopisany: 16 Grudzień 2010, 08:48_________________________________________________http://technologie.gazeta.pl/internet/1,104663,8823035,Youtube_podsumowuje_rok__bylo_smiesznie__ciekawie,,ga.html

Opublikowano

ja od jakiegoś roku przeszukuję net za B2/B1. Odnowione B1 wygląda kosmicznie ale brakuje Q, a B2CQ byłoby wyśnionym prezentem pod choinkę :-)

Opublikowano

ja od jakiegoś roku przeszukuję net za B2/B1. Odnowione B1 wygląda kosmicznie ale brakuje Q, a B2CQ byłoby wyśnionym prezentem pod choinkę :-)

dla chcącego nic trudnego :naughty: ja nie szukałem a mam :wink4: [br]Dopisany: 16 Grudzień 2010, 09:01_________________________________________________http://www.tvn24.pl/-1,1686282,0,1,polak-napadal-na-banki-jako-murzyn,wiadomosc.html :shocked:
Opublikowano

farciarz ;-)

Koledzy macie może jakiegoś znajomego lakiernika ? Kupiłem zderzak z S4 i potrzebuję go pomalować. Przy okazji może bym też maznął przednią dokładkę zderzaka i listwy drzwiowe.

Opublikowano

Kamil czemu porzucone pod śniegiem Twoje B2 :mysli:

czekam na części od Ciebie :gwizdanie: :)

a tak serio, może dlatego że silnika nie ma :decayed:

Opublikowano

uciekł ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.