Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W końcu mam Q :naughty: [br]Dopisany: 13 Grudzień 2010, 15:12_________________________________________________

:siema: w Poniedziałkowe południe :kox:[br]Dopisany: 13 Grudzień 2010, 11:27_________________________________________________Эпичная шутка !

:good:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

?? :mysli: dorezałeś ? :shocked:

Opublikowano

W końcu mam Q :naughty: [br]Dopisany: 13 Grudzień 2010, 15:12_________________________________________________

:siema: w Poniedziałkowe południe :kox:[br]Dopisany: 13 Grudzień 2010, 11:27_________________________________________________Эпичная шутка !

czy B2? :kox:

Opublikowano

?? :mysli: dorezałeś ? :shocked:

pytałeś co robię :naughty: to zrobiłem :wink4:

Opublikowano
  • Autor
:quattro::good:
Opublikowano

o kurcze ;( ale choinka

DSC_0062.jpg

Opublikowano

o kurcze ;( ale choinka

DSC_0062.jpg

czemu choinka? :wtf:

Opublikowano

o kurcze ;( ale choinka

DSC_0062.jpg

czemu choinka? :wtf:

Wszystko się świeci jak na choince ale choinka w pozytywnym tego znaczeniu :good:

Opublikowano

aaa to chyba że tak :decayed:

Opublikowano

fakt sporo tego

akurat mogę nawiązać do wczorajszej sytuacji, przyzwyczaiłem się już do BMW choć uważałem, że wnętrza są gorsze od Audi, a w szczególności budzik, gdzie jest licznik, obrotomierz i malutki komputer - po prostu ubogo w przeciwieństwie do Audi

ale

wsiadłem wczoraj do A6-tki i dostałem oczopląsu, na liczniku w piz*u wskazań, wszystko po podświetlane, zaczęło mnie to denerwować i wtedy doceniłem wnętrze i podświetlenie BMW, minimalizm i ład

ot takie moje zboczenie :wink4:

Opublikowano

o kurcze ;( ale choinka

DSC_0062.jpg

Rozumiem że to wersja Christmas Edytion :polew::decayed:

Ale się ślizgają warioty na pasie :naughty:

Opublikowano

fakt sporo tego

akurat mogę nawiązać do wczorajszej sytuacji, przyzwyczaiłem się już do BMW choć uważałem, że wnętrza są gorsze od Audi, a w szczególności budzik, gdzie jest licznik, obrotomierz i malutki komputer - po prostu ubogo w przeciwieństwie do Audi

ale

wsiadłem wczoraj do A6-tki i dostałem oczopląsu, na liczniku w piz*u wskazań, wszystko po podświetlane, zaczęło mnie to denerwować i wtedy doceniłem wnętrze i podświetlenie BMW, minimalizm i ład

ot takie moje zboczenie :wink4:

yhmmm a siedziałeś w nowej 5-tce GT tam to się wszystko świeci dosłownie nawet diody pod listwami na desce :kox: masakra faktycznie można tez oczopląsu dostać

Opublikowano
  • Autor

Dzieki Panowie za piłeczkę dzisiejszą :good:

Opublikowano

dzieki Pany za dzisiejsza galeczke :tongue4::wink4:

Opublikowano

Podziękował za pykanko :decayed::good:

Opublikowano

Pileczka daje rade :kox: dziekowac :hi:

Opublikowano

Dzisiaj znacznie lepiej jak za pierwszym razem :decayed:

Opublikowano

dzieki za dzisiejsza galeczke :tongue4::wink4:

Podziękował za pykanko :decayed::good:

Dzisiaj znacznie lepiej jak za pierwszym razem :decayed:

:polew: jak ktoś by nie wiedział w co gracie to by sobie mógł po myśleć niezła parka :naughty: [br]Dopisany: 14 Grudzień 2010, 08:47_________________________________________________

czy B2? :kox:

tak B2 :wink4:[br]Dopisany: 14 Grudzień 2010, 08:48_________________________________________________wczoraj troszkę próbowałem jeździć po starym /torze/ który Kuzaj zrobił na ciepłowniczej /przed Barbórka/ i powiem wam że

Q i nowe opony wymiatają.Nie spodziewałem się takiego efektu.Kiedyś miałem Terano ale to inna bajka.

Szkoda że tam jest troszkę dziur i dla B8 B7 to troszkę hart ale jak spadnie więcej śniegu to możemy tam się pobawić.

Znane miejsce dużo Subaru i Misków wieczorami tam jeździ i czasem skutery śnieżne :)

Opublikowano

a jeździsz na otwartych czy zamkniętych dyfrach ?

Opublikowano

a jeździsz na otwartych czy zamkniętych dyfrach ?

próbuje wszystkich możliwości [br]Dopisany: 14 Grudzień 2010, 10:00_________________________________________________ciekawy podpis :good:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.