Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Fajny bajer skretne ale Ja bym zakupił zwykłe Xenon Plus ( potocznie bixenony ) i poszukał juz z białymi kierunkami :gwizdanie:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ze skrętnymi będziesz miał dużo roboty żeby to działało.

Szukaj zwykłych bixenów najlepiej z białym kierunkiem (jęsli będzie pomarańczowy w dobrej cenie to zawsze potem można wy***ać to szkiełko tak jak u mnie)

Opublikowano

dzieki za podpowiedz w B7 jestem jeszcze laikiem :wink4:

czyli nieskrętne i bi-xenony no chyba ze sie zwykły xenon trafi w dobrej cenie

Opublikowano

A Ty od kogo kupiłeś swoje OOOO ? :decayed:

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano
Opublikowano

nie ma xenonów w b7. Są tylko bixenony[br]Dopisany: 17 Grudzień 2010, 00:08_________________________________________________

przecież wkleiłeś dwa te same linki..[br]Dopisany: 17 Grudzień 2010, 00:09_________________________________________________do ceny lamp dolicz jeszcze koszt przejściówek- 250zł.

Jeśli chciałbyś je sam robić to wychodzi coś ok. 220zł.

Rozumiem że sprysków nie będziesz montował?

Opublikowano

prawda jest taka że ze zdjęc i tak nie wyczytasz stanu lamp. Wszystko zależy jak jest foto zrobione...

Obydwie wyglądają ok. ale w jakim stanie są dokładnie możesz się przekonać dopiero jak je kupisz...

Dobra ja spadam spac.

Narka

Opublikowano

dobra ja tez spadam jutro do pracy na 7.30 spokojnej nocki :hi:

Opublikowano

ze skrętnymi będziesz miał dużo roboty żeby to działało.

Szukaj zwykłych bixenów najlepiej z białym kierunkiem (jęsli będzie pomarańczowy w dobrej cenie to zawsze potem można wy***ać to szkiełko tak jak u mnie)

Zaliczyłem zgona przed TV i już się wyspałem więc szybko nie zasnę może coś skrobnę dłuższego to szybciej mi się zamkną oczka :nuda: a z rańca trzeba wstać :doh1:

A gucio prawda tyle samo roboty co przy zwykłych ale trzeba zacząć od tego czy chcesz zrobić jak fabryka jak ja w A6 czy tylko wstawić lampy bo jeśli bez samopoz. itp to skrętne nie mają sensu bo i tak nie będą działąć bez modułu samopoz.

Jeśli chcesz mieć jak fabryka to musisz ciągnąć kable do czujników na wahacz LP i LT + moduł samopoziomowania (w zależności od tego jakie lampy wybierzesz skrętne czy zwykłe) koszt ok.400zł no i oczywiście spryski. Lampy różnią się przetwornicami w skrętnych. Przejściówek nie trzeba kupować wystarczy kupić w ASO wtyki do lamp 14pin (coś koło 10zeta) i poprzekładać kable ze starej wtyczki + pociagnąć kabel od centr elektryki dla DRL-a i selenoidu długich xenonu (jeśli dobrze pamiętam). Jeśli jest tak jak w A6 to można przełozyć silniczki od samopoziomowania od zwykłych lamp i wtedy ma się chociaż tyle że można rąsią wys. regulować bo tak to masz na stałe ustawione w lampie. Ja nie miałem na początku pełnej instalacji i tak przez kilkanaście dni miałem zrobione ale nie wiem czy na 100% jest tak samo w lampach A4 trzeba by porównać silniczki. Kiedyś wklejałem tu na krakowskich dokładny opis co i jak podłaczyć właśnie dla Siemiana ale ten leń wolał dać komuś 200zł zarobić :tongue4: a może się bal że mu znowu wyskoczy 51H :naughty:

Ja sam u siebie miałem zakładać skrętne w miejsce zwykłych xen. w tej mojej dziabniętej ale miałem całą prawą i bebechy z lewej więc dałem za pudło 250zł i sobie odpuściłem skrętne bo miałem trochę zabawy z tym autem i nie chiało mi się ubierać w przeróbkę lamp ale teraz żałuję może na wiosnę się zabiorę.

Boseron a może się dogadamy i weźmiesz moje bo za chwilę będę targał skrzynię ze swojego więc pas będzie zrzucony to może przy okazji bym się zabrał za te lampy skrętne. Ja mam zwykłe xeny z żółtym kierunkiem ponoć ładne przynajmniej Siemian tak mówił a był chyba wtedy trzeźwy bo przyjechał autem :naughty:

Opublikowano

Tomcio ale wywnioskowałem że jeśli Boseron nie robi sprysków to tym bardziej nie robi samopoziomowania i dlatego skrętne to większy koszt. Co do przejściówek to nie upieram się, takie informacje mam od H4mm3Ra. Sam nie sprawdzałem.

Opublikowano

Panowie szukam bi xenonów czy duza jest różnica w skrętnych i nieskrętnych(w cenie na allegro jest dość spora czy warto dopłacać) i czy da sie zmienić kierunkek z pomarańczowego na biały w nieskrętnych dużo roboty? nie wiem na jakie sie zdecydować zaczynam mody od tego właśnie bo w B6 miałem co prawda hidy ale w B7 zwykła lampa gówno świeci drogi nie widać :wallbash:

a Ktoś Tu niedawno sugerował :szukaj::wink4: [br]Dopisany: 17 Grudzień 2010, 08:58_________________________________________________Kerczi sam montował pogadaj z nim :wink4:

Opublikowano

:hi: wiecie ile jechałem z ruczaju do centrum....... 2h :wallbash: awaria na moście wszystko stoi

Tomcio poszło pw

Wąski masz racje takie info nie ten dział ups ;(

Opublikowano

:hi: wiecie ile jechałem z ruczaju do centrum....... 2h :wallbash: awaria na moście wszystko stoi

Tomcio poszło pw

Wąski masz racje takie info nie ten dział ups ;(

kur..a to wsiadam na skuter, sopel i jazda

Opublikowano

skuter to dzisiaj może być zabójstwo ;-)

taki mróz że aż słońce wyszło ;-)

auto stoi na mrozie od 3 dni - ciekawe czy odpalę ;-)

Opublikowano

skuter -15 :shocked: trzeba być twardym nie mietkim :polew:

Opublikowano

skuter -15 :shocked: trzeba być twardym nie mietkim :polew:

Gruszka miętkim nie jest :naughty:

duża ta dziura :shocked:

http://polskalokalna.pl/news/krakow-duze-korki-po-awarii-na-moscie,1572562

ogólnie to możne być co dziennie -15 do jakoś mniej samochodów na mieście i korków -z tej strony miasta czyli NH[br]Dopisany: 17 Grudzień 2010, 10:20_________________________________________________Tytus wielkie dzięki za pomoc :naughty:

Opublikowano
  • Autor

:siema: wrrrr ale piździ :kox:

Opublikowano

siemanko :hi:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.