Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi: :hi: :hi:

:wtf: Wsiadam wczoraj do audicy, -188oC na zewnatrz a tu widze ze mi wycieraczki nie dzialaja :wallbash:

Sprawdzilem wizualnie bezpieczniki i przekazniki i wygladaja na sprawne....

Nie wiecie gdzie w sobote o tej porze moge znalezcz dobrego elektromechanika ?? Bylem kolo lotniska ale chwile sie spoznilem i powiedzieli ze juz nie beda nic robic.... ;(

Jak macie namiary na kogos to bardzo bym prosil.... chyba ze ktos wie co to moze byc ?? Smigaly normalnie a tu nagle stanely.... wiec raczej silnik sie nie zatarl, chyba ze calkiem padl :wallbash:

Opublikowano
  • Autor

chyba Ci pozostaje NorAuto lub fauvert o tej porze :wink4:

Opublikowano

Bruno zatarły sie trzeba rozebrac i nasmarowac kazdy to przerabia normalne w audi

są tematy w dziale zrób to sam jak to zrobic , ja niedawno tez to robiłem słuze pomocą

Opublikowano

chyba Ci pozostaje NorAuto lub fauvert o tej porze :wink4:

A cos blizej gdzie to jest ??

Bez wycieraczek w trase to troche chu..... :kwasny:[br]Dopisany: 18 Grudzień 2010, 14:03_________________________________________________

Bruno zatarły sie trzeba rozebrac i nasmarowac kazdy to przerabia normalne w audi

są tematy w dziale zrób to sam jak to zrobic , ja niedawno tez to robiłem słuze pomocą

Tylko ze one dzialaly normalnie a nie zwalnialy tak jak innym, czyli objawy inne :mysli:[br]Dopisany: 18 Grudzień 2010, 14:04_________________________________________________Juz wpisuje w wyszukiwarke te co Cuber podal

Dzieki

Opublikowano

Mi też działały normalnie - tak mi się wydawało, aż stanęło...

Dopiero po nasmarowaniu i ponownym złożeniu okazało się że coś było nie tak - przyzwyczaiłem się do wolniejszego działania...

Norauto i Feuvert, ale tam mają chore terminy nie mówiąc o cenach... :thumbdown:

Opublikowano

Feuvert- jezeli chodzi o wymiane klocków ham. z przodu jestem zadowolony :good:

20 minut czekałem i skasowali 60 zł 2 tyg. temu, a ja co roku u swojego mechanika za robocizne płaciłem 100 zł i czekałem ponad godzine

nie wiem jak z wycieraczkami u nich, tez myslałem ze tam jest drogo

Opublikowano

Kup omrażacz i np WD40 i spróbuj jak najwięcej wprowadzić między ośkę wycieraczki a obudowę (rurkę) najpierw odmrażacz a potem po kilku minutach WD może dostała się woda po tej odwilży a teraz ją chwyciło jak nie pomoże to tak jak tu ziomale radzą :wink4: [br]Dopisany: 18 Grudzień 2010, 14:20_________________________________________________

20 minut czekałem i skasowali 60 zł 2 tyg. temu, a ja co roku u swojego mechanika za robocizne płaciłem 100 zł i czekałem ponad godzine

a patrzyłeś czy masz nowe klocki :naughty:

Bo 20min. to raczej wynik jak z PIT-stopu F1

Opublikowano

a patrzyłeś czy masz nowe klocki :naughty:

Bo 20min. to raczej wynik jak z PIT-stopu F1

:polew: :polew: :polew:

W norauto ostatnio pytałem czy mi amory sprawdzą to mi koleś odburknął żebym za tydzień przyjechał :blink:

Kiedyś w feuvercie coś tam robiłem i w sumie to zadowolony byłem :)

Opublikowano

No tak niestety jest to są fabryczki gdzie liczy się przemiał i tu akurat bardziej byłbym skłonny do tego że uczciwa wymiana klocków powinna trwać koło 1 godz. Pomijam czas na podniesienie odkręc i przykr. kół .Powinni Ci po wyciągnięciu jażma dokładnie je oczyścić szczotką i ewentualnie dopasować pilnikiem skrzydełka klocka tak aby się nie zacinał przy przemieszczaniu (bo nie zawsze idelanie pasuje a potem się zapieka i po klocku) , sprawdzić jak pracuje tłoczek zaglądnąć pod uszczelniacz czy nie ma wycieków i na to raczej na pewno trzeba więcej czasu niż 20min. no ale sam sobie policz 3x na godzinę po 60zł skasować daje 180zł czyli i klient szczęśliwy że mało zapłacił i szybko i Feuvert że prawie drugie tyle zarobił niż uczciwy mechanior :wink4:

Opublikowano

Panowie nie zalega moze komus zderzaczek ze spryskiwarkami do b5-tki przed liftem?? :cool1:

co do wycieraczek... uzywam takich(nowoczesnych) no name z reala.. a czemu.. bo sprawdzily sie w 4x4 gdzie zamiataly kamienie piasek bloto snieg lod itp itd.. i o dziwo wytrzymaly juz 2 lata i dalej sa ok...

do audi tez kupilem teraz co prawda jedna dziwnie zaczela maziac ale sie dotarla i jest ok;)wiec po co przeplacac :hi:

Opublikowano

Dzieki za rady jutro rozbiore wycieraczki i sprawdze to co mowicie, odmrazaczem juz pryskalem i wd i nic nie pomoglo....

Zadnego odzewu, nawet nie slychac oznak zycia :wallbash:

Mam nadzieje ze do Muszyny (160km) jakos objade bez wycieraczek, zeby tylko nie bylo odwilzy bo wtedy to juz "d*pa w krzokach"".... :evil:

Opublikowano
:bry:
Opublikowano

Dzieki za rady jutro rozbiore wycieraczki i sprawdze to co mowicie, odmrazaczem juz pryskalem i wd i nic nie pomoglo....

Zadnego odzewu, nawet nie slychac oznak zycia :wallbash:

Mam nadzieje ze do Muszyny (160km) jakos objade bez wycieraczek, zeby tylko nie bylo odwilzy bo wtedy to juz "pupa w krzokach"".... :evil:

odłacz silniczek. Ja tak jezdziłem dwa dni i po przeczyszczeniu mam silnik od wycieraczek do wymiany bo przypaliło go i teraz strasznie głośno chodzi

Opublikowano

Tomek klocki wymieniali 20 minut i szczoteczką tez czyścili bo stałem obok, nawet mi ranty tarczy z rdzy wyczyścili a pozatym juz nie mam tego samochodu więc mam to wiesz gdzie :decayed:

ale ślisko sie zrobiło na drodze

Opublikowano

hallo jutro ok godziny 15 na ciepłowniczej :) na centralnej na torze :naughty:[br]Dopisany: 18 Grudzień 2010, 22:00_________________________________________________zapomniałem ze pisze na innym nicu Waski

Opublikowano

Wąski powinienes pracowac w policji...... :gwizdanie:

dwa niki dla niepoznaki no no no :decayed: wiek 41 :gwizdanie:

Opublikowano

Za to dają bana na forum :kox::polew:

Opublikowano

:hi: po dniu zapier^^nia :decayed:

zapomniałem ze pisze na innym nicu Waski

:shocked::polew: :polew: :polew::kox::evil:

Tukan co ześ tak zwiał, kupiłeś ten tv i kino :?: :mysli::naughty:

Dzisiaj przyszedł gość, zobaczył nowo wystawioną plazmę Panasonica 65" 3D za 15999zł, pooglądał tu i tam po czym powiedział do kolegi "bieremy" :decayed::kox:

Tak samo poszedł dzisiaj Sony 55" 3D za 11999zł, ludzie muszą mieć niezłe salony żeby takie "pudła" kłaść :)

I najlepsza laska z gościem, przyszli i mówią mamy 16000zł na 3 telewizory bo chcemy je umieścić w przychodni :shocked: A najlepsze że wybrali 3D i będą klienci w okularkach śmigać w przychodni :polew:

Opublikowano

co to za dokładka zderzaka

http://moto.allegro.pl/audi-a4-b7-spoiler-zderzaka-przod-top-design-i1358173402.html[br]Dopisany: 18 Grudzień 2010, 23:30_________________________________________________a człowiek kupił 32 cale i odżałował te 2 tysiące ;(

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.