Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pablo ma doświadczenie w oglądaniu aut :decayed:

do mojego taty ostatnio chłop przywiózł taką właśnie Hondę, czarna 1.4, z niemieckiego serwisu Hondy, 99 albo 00 i 80 tys przejechane :naughty:, oryginalny przebieg, jakby Cię interesowała to mogę wziąć telefon

aha, kolega też ma taką czarną do sprzedania, w Niepołomicach mieszka

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:bry:
Opublikowano

sokolnh to jestem chętny :) Jak możesz to podeślij mi numer telefonu do osoby która ma tą hondę z 80k przebiegiem, ona była na sprzedaż? ;)

Z tą hondą co podałem i tak będzie ciężko bo już 2 osoby jutro mają ją oglądać, jak w jest dobrym stanie to pewnie pójdzie od ręki...

Opublikowano
  • Autor

ale tu cisza dzisiaj :gwizdanie:

Opublikowano

No straszna :gwizdanie:

Opublikowano

ale tu cisza dzisiaj :gwizdanie:

To ja pośpiewam :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :decayed:

Opublikowano

To ja na dzień dobry zatańcze

:yeah: :yeah: :yeee: :yeee: :banan3: :banan3: :punk: :punk: :seksiasty: :seksiasty: :dance2: :dance2: :banan2: :banan2: :banan: :banan: :banan1: :banan1:

:hi:

Opublikowano

dobry :hi:

Opublikowano
:hi: :hi:
Opublikowano

:hi: :hi:

:hi: :hi: :hi:

Opublikowano
:hi: wszystkim.
Opublikowano

panowie, pytanie mam - czyscil ktos kiedys wtryski u Gladyska? jakies opinie?

Opublikowano

:hi: ja słyszałem o Nim dobre opinie ze zna sie na robocie.

p.s. zachciało mi sie kamienia dekoracyjnego w kuchni i juz 2 dzień sie z tym pierd..e :wallbash: myślałem ze składa sie to jak puzzle a tu kazdy kamień trzeba docinać bo odlewy są nierówne, ale jaka satysfakcja ze sam sobie to położę :rolleyes:

Opublikowano
  • Autor
:siema:
Opublikowano

Dobry :hi:

panowie, pytanie mam - czyscil ktos kiedys wtryski u Gladyska? jakies opinie?

Także słyszałem dobre opinie,ale btw niedaleko Gładyska jest jeszcze 1 warsztat w domku 1rodzinnym gdzie robiłem uszczelnienie pompy paliwa i wiem że facet robi też wtryski itp, mam nawet chyba wizytówkę jakby coś to pisz, ja sam byłem u Gładyska by komputer podpiąć bo VAGa nie mam no i skasował trochę kasy..sądziłem że weźmie jak wszyscy a tu zonk bo trocha więcej było

Opublikowano

wymienilem z nim pare maili, za czyszczenie bierze 123 pln brutto od wtrysku - co IMHO nie jest tak zle. troche mnie natomiast zaskoczyla cena wymontowania/zamontowania - 400-500 pln. szczerze mowiac to nie wiem czy to jest tak duzo roboty? bede musial sie zorientowac u kogos innego ile sobie za demontaz/montaz licza.

Opublikowano

wiem że nikt mnie nie zna i moje zdanie się nie liczy ale jestem chętny.. tyle że będę w pracy :disgust: <3 pracujące niedziele i soboty

Opublikowano

Gladysek dobrze robi, robilem u Niego Sprintera, fachowiec dobry, ale jak dobry tak drogi...

rzeczywiscie za parkiem wodnym w osiedlu domkow jest gosc ktory rowniez jest dobry i tanszy, zajmuje sie tylko wtryskami i pompami...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.