Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to jak chcecie jak droga ma być wyznacznikiem gdzie lepiej jechać i zjeść smaczniejszą kiełbaskę to spoko :gwizdanie:

Jadłem tam i wole jednak zjesc pod Halą :decayed:

Chodzi Ci o gości z Hutnika :?: :decayed:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:bry:
Opublikowano

Panowie jak dzisiaj jadę na Kazimierz co nie co :drunk: jak coś to dzwonić :)

Opublikowano

:hi: potwierdzam ,Fantomas zerwał mnie z łóżka o 8 rano ( ale dobrze bo na siłke zaspałem )

Tomek szczerze współczuje :confused4:, nie brakuje skurwy..ów złodzieji jeba.ch :wallbash: jak bys potrzebował pomocy z "mojego" zakresu to wal śmiało jak w dym.

Cuber a kiedy wybieracie sie do chorwacji bo ja jade 25.06 do 09.07. w okolice Splitu :gwizdanie: szukam kwater od tygodnia na 6 osób+ 2 dzieci bo w tyle sie wybieramy :wink4:

Kerczi przemyślałeś sprawe sprężyn :mysli:

Opublikowano

Pablo a gdzie na Kazimierzu balujesz? Nie mów, że Taawa : >

Opublikowano

Panowie jakby ktoś z Was chciał robic cos z elektryką w aucie to gość który pracuje na balickiej 160 to mój dobry kolega i zrobi usługe na fuche u siebie pod domem oczywiście cenowo atrakcyjnie, zakładał teraz mojemu Ojcu czujniki cofania w Land Roverze bo ori w ASO 3 tys zł. :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Cuber a kiedy wybieracie sie do chorwacji bo ja jade 25.06 do 09.07. w okolice Splitu :gwizdanie: szukam kwater od tygodnia na 6 osób+ 2 dzieci bo w tyle sie wybieramy

Ja planuje na początki Sierpnia jechac[br]Dopisany: 01 Kwiecień 2011, 22:11_________________________________________________

a po co mamy dzwonic :mysli:

:decayed:

Opublikowano

no to szkoda bo myślałem ze sie tam spikniemy :wink4:

Opublikowano
  • Autor

no to szkoda bo myślałem ze sie tam spikniemy :wink4:

Ja juz tak sobie urlop zaplanowalem i znajomi równiez

Opublikowano

Pablo a gdzie na Kazimierzu balujesz? Nie mów, że Taawa : >

Byłem na szybkiego drineczka w La scandalach :wink4:[br]Dopisany: 01 Kwiecień 2011, 22:19_________________________________________________

a po co mamy dzwonic :mysli:

A po to jak by ktoś się chciał :drunk:

Opublikowano

czy wiecie ze w Wenezueli litr paliwa kosztuje 7 groszy :gwizdanie:[br]Dopisany: 01 Kwiecień 2011, 22:20_________________________________________________Pablo i wpuścili Cie tam w klapkach adidasa :decayed:

Opublikowano
  • Autor
:shocked::slina:
Opublikowano

czy wiecie ze w Wenezueli litr paliwa kosztuje 7 groszy :gwizdanie:[br]Dopisany: 01 Kwiecień 2011, 22:20_________________________________________________Pablo i wpuścili Cie tam w klapkach adidasa :decayed:

Serio tyle kosztuje :shocked:

No pytali się ile mam pasków jak 3 to mogę wejść :polew:

Opublikowano

mam nadzieje ze w niedziele będzie słoneczko bo jade rozpoczać sezon grilowy do znajomych w Dobczycach , juz czuje zapach karkóweczki i karczku z grila ........mniam :tongue4:[br]Dopisany: 01 Kwiecień 2011, 22:51_________________________________________________a swoja dorgą to za jakis czas pasuje zrobić sobie grila podczas niedzielnego spotu i umówic sie gdzies na łonie natury

Opublikowano

Cuber[/color] a kiedy wybieracie sie do chorwacji bo ja jade 25.06 do 09.07. w okolice Splitu :gwizdanie: szukam kwater od tygodnia na 6 osób+ 2 dzieci bo w tyle sie wybieramy :wink4

jedź w ciemno jeśli nie masz już jakiegoś sprawdzonego lokalu

nie dość że możesz znaleźć taniej to zobaczysz "na żywo" a nie tylko na zdjęciach

i polecam okolice Makarskiej :wink4:

Opublikowano

no własnie ja chce jechac w ciemno a nasi znajomi chcą coś rezerwować , szukałem czegoś na www.casamundo.pl i mozna trafić w dobrej cenie apartament dla 6 osób z 3 sypialniami tylko właśnie ciekawe czy zdjęcia oddaja rzeczywistość.

minus takiej rezerwacji jest taki ze trzeba na miesciąc przed wpłącic cała kase i wtedy nie ma juz odwrotu.

osobiście byłem dwa razy w chorwacji i dwa razy w ciemno i wiem ze nie było problemu ze znalezieniem noclegu, tylko teraz jedziemy z dwójka małych dzieci i wiesz jak to Kobiety boja sie że bedziemy na miejscu długo szukać i dziecaki bedą zmęczone po podrózy i niespokojne

Opublikowano

Jeśli chodzi o Chorwacje, to spróbujcie tego:

http://www.orebic.com.pl/

:good:

Opublikowano

czy wiecie ze w Wenezueli litr paliwa kosztuje 7 groszy :gwizdanie:

Czyta forum :naughty::good:

BTW Byłem ostatnio pod halą na kiełbasce i... Niemile się zaskoczylem...

Podawali kiełbachę z jakimś dwudniowym chlebem :thumbdown:

A niestety bez dobrego pieczywa to nie to samo :gwizdanie:

Opublikowano

Cuber a kiedy wybieracie sie do chorwacji bo ja jade 25.06 do 09.07. w okolice Splitu :gwizdanie: szukam kwater od tygodnia na 6 osób+ 2 dzieci bo w tyle sie wybieramy :wink4:

Kerczi przemyślałeś sprawe sprężyn :mysli:

No to się spotkamy :tongue4: [br]Dopisany: 02 Kwiecień 2011, 09:27_________________________________________________

Ja wczoraj byłem ze znajomym na kiełbaskach w NH przy placu centralnym i 100 razy mają lepsze niż pod halą, sam on mi nie wierzył bo nawet nie wiedział że są tam kiełbaski, od tej pory tylko tam będzie jeździć :naughty:

też mi smakowały ,są lepiej przysmażone :naughty: [br]Dopisany: 02 Kwiecień 2011, 09:29_________________________________________________

Dopisany: 01 Kwiecień 2011, 22:51_________________________________________________a swoja dorgą to za jakis czas pasuje zrobić sobie grila podczas niedzielnego spotu i umówic sie gdzies na łonie natury

Też tak myślę :good: może grilla u WĄSKIEGO w windzie :mysli:[br]Dopisany: 02 Kwiecień 2011, 09:31_________________________________________________

Witam

w ten h*jowy dzień mialem w nocy włam do gabinetu od rana policja zdejmowanie śladów

żeby tym h*jom złodziejom bokiem wyszło :chytry:

współczuję :( [br]Dopisany: 02 Kwiecień 2011, 09:40_________________________________________________możemy zrobić grilla jutro np o 16 :gwizdanie:
Opublikowano
  • Autor

Ja jutro o tej porze to będe sie zbierał do oglądania meczu o 17-stej :gwizdanie: więc Ja z grila odpadam.

A na spocie po 19-stej się pojawię napewno :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.