Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja też nie miałem problemów i byłem zadowolony, ale niestety...

Ja się nie będę szarpał o 20zł z Nimi, jak są uparci to ich problem.

Mam u nich 4 umowy - 12lat, 8lat, 4lata i 3lata - wszystkie mi się teraz kończą.

2 miesiące już się odwołuję od oszukania mnie na piątą umowę i nic... Uznali reklamację, ale umowy anulować nie chcą twierdząc że używałem tel. którego nie używałem zmuszając do płacenia abonamentu pod groźbą zablokowania pozostałych numerów - chore :wallbash:

Zmieniam operatora i koniec, muszę tylko najlepszego wybrać.

BTW Oferta w play bez tel.:

12miesięcy: 129,15zł 1250minut i darmowe do play i stacjonarne

24miesiące: 92,25 1250minut i darmowe do play i na stacjonarne

Od tego jeszcze 10% rabatu.

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

"Mega" ma dobre ceny juz od paru tygodni :wink4:

Mają bardzo tanio i dużo zgłoszeń.

Już brat planuje do nich przejść, tylko musi sobie kupić koma na androidzie :wink4:

Opublikowano

To wszystko mi przypomina tak samo wojnę taksówkarzy w Krk, wszyscy z Barbakanu 2 dni temu mieli zjazd u mnie na pasie i teraz zauważyłem że mają -40% a nie -20%, za chwilę "dwójki" coś wymyślą i tak w kółko będzie by ud***ć "chorągiewki" :D

Jako pierwsi juz jakiś czas temu podjęli decyzję o zmianie cen i...

Środa, czwartek zmieniali na większy rabat i częstsze nabijanie przez taksometr - co 330m.

Masz kartę rabatową, dzwonisz to płacisz bodajże 1,82 za kilometr. Wsiadasz na postoju to płacisz normalnie.

"Mega" ma dobre ceny juz od paru tygodni :wink4:

Zgadza się, najszybciej zareagowali i mają najlepsza ofertę w KR :good:

Opublikowano
  • Autor

ta być dobra :decayed:

a teraz pytanie , jak ustalic to że ktoś jest w Play czy nie ?

Opublikowano

Hehe no teraz to już jest taki młyn że ciężko :kox:

Opublikowano

jarko a widziałeś tą firmę co jeżdżą białymi Priusami na silnik elektryczny :D

Sąsiad u nich jeździ i nie wiem jakie mają stawki ale miesięcznie musi płacić do firmy nie całe 2 tys tylko że w tym ma ubezpieczenia.

A zgłoszeń mają mało i nie wiem jak to się opłaca takiemu właścicielowi tej firmy.[br]Dopisany: 20 Maj 2011, 14:32_________________________________________________

ta być dobra :decayed:

Najlepiej musisz się zapytać tej osoby :decayed:

Bo ja mam nr 727 a najpierw byłem w Plusie i ludzie myśleli że jestem w Playu, później przeniosłem nr do Orange i tak samo miałem :decayed:

Opublikowano

Widziałem tylko krak taxi że nowego właściciela.

Sąsiad u nich jeździ i nie wiem jakie mają stawki ale miesięcznie musi płacić do firmy nie całe 2 tys tylko że w tym ma ubezpieczenia.

A zgłoszeń mają mało i nie wiem jak to się opłaca takiemu właścicielowi tej firmy.

Chyba kierowcom bo właściciel swoje bierze i to nie mało :gwizdanie:

Opublikowano

Widziałem tylko krak taxi że nowego właściciela.

A zgłoszeń mają mało i nie wiem jak to się opłaca takiemu właścicielowi tej firmy.

Chyba kierowcom bo właściciel swoje bierze i to nie mało :gwizdanie:

Nie jarko, właściciel kupił kilkanaście takich Priusów i kierowca który się zatrudnia płaci dokładnie 1600zł abonamentu przez 5 lat, tak to dokładnie wygląda :wink4:

Opublikowano
  • Autor

właściciel kupił kilkanaście takich Priusów i kierowca który się zatrudnia płaci dokładnie 1600zł abonamentu przez 5 lat, tak to dokładnie wygląda :wink4:

z tego co mi wiadomo to ten sam własciciel co ma Toyote kupił Krak Taxi , przed salonem Toyoty na Zakopianskiej stało coś z 10 białych priusów z logami krak taxi

Opublikowano

No właśnie, takie białe auta śmigają... Ale inne widziałem tez mają.

Opublikowano

U nas Cuber na osiedlu gość u nich jeździ takim białym Priusem.

Opublikowano

I jak to auto jest podpisane :?:

Taxi co :?:

Opublikowano

Klikasz na link => http://www.wjakiejsieci.pl/ wpisujesz numer i masz odpowiedź :przebiegly:

Opublikowano

Klikasz na link => http://www.wjakiejsieci.pl/ wpisujesz numer i masz odpowiedź :przebiegly:

Nie działa dobrze.. sprawdziłem pierwszy lepszy nr który wygląda jak Orange(503xxxxxx) a na 100% jest w Erze(rodzinny) i pokazuje Orange ; ]

Opublikowano

Nie działa dobrze.. sprawdziłem pierwszy lepszy nr który wygląda jak Orange(503xxxxxx) a na 100% jest w Erze(rodzinny) i pokazuje Orange ; ]

Kiedyś mieli na stronie zastrzeżenie że nie wszystkie numery będą identyfikowane poprawnie. Skoro już tego nie ma, to są pewni tego co się wyświetla :mysli: A może ten numer Ery jest w sieci niezbyt długo i nie zweryfikowali bazy danych :mysli: Pomyłki wszędzie się zdarzają :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Mi zweryfikował dobrze numery z Plusa przeniesione do Orange itp

Opublikowano

Kiedyś mieli na stronie zastrzeżenie że nie wszystkie numery będą identyfikowane poprawnie. Skoro już tego nie ma, to są pewni tego co się wyświetla :mysli: A może ten numer Ery jest w sieci niezbyt długo i nie zweryfikowali bazy danych :mysli: Pomyłki wszędzie się zdarzają :wink4:

Wiadomo aplikacja nie jest doskonała ale na pewno jakiś pogląd daje na sytuację :wink4: Nr jest od początku tego roku w Erze.

Opublikowano

ale u mnie było oberwanie chmury teraz leciał grad wielkości pestek od czereśni miałem małego stresa bo dzwonił do mnie fater a to kilometr odemnie i mówił że u nich leci grad wielkości agrestu :confused4: a to już dziurki w karoserii może wybić ale na szczęście nie doszło

Opublikowano

ale u mnie było oberwanie chmury teraz leciał grad wielkości pestek od czereśni miałem małego stresa bo dzwonił do mnie fater a to kilometr odemnie i mówił że u nich leci grad wielkości agrestu :confused4: a to już dziurki w karoserii może wybić ale na szczęście nie doszło

Jesteś pewny że to była wielkość pestek od czereśni, a nie na przykład od wiśni?? :mysli: A ten agrest to jakiej odmiany był?? Grossularia reclinata, G. uva-crispa, Ribes uva-crispa?? Bo to ma kolosalne znaczenie a Ty tego nie sprecyzowałeś :decayed:

Opublikowano
:hi:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.