Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Też o tym pomyślałem :naughty: to wtedy chyba by było lepiej dla mnie?

ciut lepiej :wink4:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ciut lepiej :wink4:

Za ciut to ja dziękuję :) myślałem, że już wszyscy śpią o tej porze :mysli:

Opublikowano
  • Autor

generalnie jesli jest to Quattro to zapewne BRD, ale czujnika deszczu tam jakos nie mogę zobaczyć

Opublikowano

i warum to 2.0TDI 140PS ma dwie rury :mysli:

a moze to jest 2,0 BRD 170 km :naughty:

Grześ a widzisz gdzieś w tym motorze drugi wałek :cool1: to 8V

tak wygląda BRD

$(KGrHqJ,!h!E3uYSOFrIBOEvzJbZ2g~~_19.JPGC19723688_5.jpg

Opublikowano

generalnie jesli jest to Quattro to zapewne BRD, ale czujnika deszczu tam jakos nie mogę zobaczyć

Czyli jeśli byłby to BRD to warto? Chłopaki mają informację z aukcji więc myślę, że nie będzie tam jakiś "niespodzianek"

Opublikowano
  • Autor

Fanti, no tak tyle ze zasugerowałem sie tym ze jest tam quattro :gwizdanie: a nie widziałem 140 km z napedem quattro

ale widze ze jednak to był błąd bo quattro tez przeca było w 140 :shocked:

Opublikowano

Fanti, no tak tyle ze zasugerowałem sie tym ze jest tam quattro :gwizdanie: a nie widziałem 143 km z napedem quattro :mysli:

nie no szły http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?lang=pl&id=147938289&pageNumber=1&__lp=5&scopeId=C&sortOption.sortBy=creationTime&sortOption.sortOrder=DESCENDING&makeModelVariant1.makeId=1900&makeModelVariant1.modelId=9&minPowerAsArray=96&minPowerAsArray=KW&maxPowerAsArray=109&maxPowerAsArray=KW&fuels=DIESEL&ambitCountry=DE&siteId=POLAND&features=FOUR_WHEEL_DRIVE&negativeFeatures=EXPORT&crossBorderSearchEnabled=true&maxCubicCapacity=2000&minConstructionYear=2005&maxConstructionYear=2007&tabNumber=2

i z tymi tłumikami zwracam honor widać przy Q muszą być rozdzielone bo się pewnie jedna duża pucha nie mieści ze względu na półośki albo cóś innego

Dzięki Panowie za wszelkie informację:) Nie wiedziałem, że mój post wywoła tyle postów zwrotnych :notworthy:

Opublikowano
  • Autor

Dzięki Panowie za wszelkie informację:) Nie wiedziałem, że mój post wywoła tyle postów zwrotnych :notworthy:

:wink4: :wink4: :wink4:

czekamy na spocie w Niedziele:wink4:

Opublikowano

Generalnie odradzam BPW raczej nie udana konstrukcja (u mnie się rozpadł przy 100kkm) jak zresztą reszta jest tu jeszcze jeden wcześniejszy częśliwy posiadacz tego motoru jakim i ja byłem :naughty: co też miał z nim przejścia (David) więc się lepiej w takie coś nie pakuj tym bardziej że widać że to ma raczej ładnie nalatane bo dziury w dywanikach tak szybko nie wylatują ale zanim pewnie trafi na plac to mu chłopaki licznik naprawią :naughty: a dywanik poleci w kosmos

Opublikowano

Czyli jeśli byłby to BRD to warto? Chłopaki mają informację z aukcji więc myślę, że nie będzie tam jakiś "niespodzianek"

szczerze mowiac to bym sie powaznie zastanawial. w BRD sa nagminne problemy z wtryskami siemensa. nie znam nikogo, komu by ten motor trzymal moc (bez zadnych dodatkowych zabiegow). dodatkowo lubia padac po przebiegach rzedu 120-130K+. koszt jednego wtrysku w ASO - 2800 PLN. jesli chcesz nowy silnik to szukaj czegos na CR jak Fantomas radzil.

Opublikowano

Od dwóch miesięcy mam ten kawałek w komórce

Kawałek to ja miałem dokładnie 3 miechy temu jak była premiera

:facepalm:

BTW :siema:

Opublikowano

hehe dobry dzik. niektorych kreci bzykanie w windzie a innych na stadionie :)

Opublikowano
:kox:
Opublikowano
  • Autor

o kuva :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: nie wiem co lepsze teledysk czy ta NUTA :polew: :polew:
Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Do zobaczenia edzie :wink4: lecę dzisiaj ratować grecką gospodarkę

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.